Vanavond allerlaatste 6 Inside op tv

Vanavond allerlaatste 6 Inside op tv
Albert Verlinde, Patty Brard en Jan Versteegh wisten programma niet tot succes te maken

Nieuws :

De verwachtingen waren hooggespannen voor 6 Inside, toen het nieuwe showprogramma afgelopen januari begon. Albert Verlinde keerde terug op televisie en zou weleens een concurrent voor RTL Boulevard kunnen gaan vormen. Het liep net iets anders.

Insiders
De combinatie Jan Versteegh en Albert Verlinde zou hét succes moeten gaan worden op de vooravond van SBS6. Een blik aan zogenoemde Insiders werd opengetrokken om het tweetal waar nodig bij te staan voor inside-informatie. Fiona Hering, Victoria Koblenko, Sandra Schuurhof en Barbara Barend waren zomaar wat van de aansprekende namen. Fred van Leer hield het al snel voor gezien, naar de exacte reden konden we gissen. Ook de anderen moeten nu op zoek naar andere manieren om in beeld te blijven.

Tegenvallende kijkcijfers
378.000 kijkers zaten klaar voor de eerste uitzending, niet slecht voor een nieuw programma op dat tijdstip. De kijkcijfers liepen echter al snel terug, ondanks de komst van Patty Brard die het programma van wat extra allure voorzag. Momenteel kijken er regelmatig slechts 100.000 showliefhebbers. Het was dan ook geen grote verrassing toen eind mei bekend werd dat het programma zou gaan stoppen. Marco Louwerens, directeur televisie van Talpa Network zei toen: "6 Inside heeft de tijd gekregen om zich te ontwikkelen maar de kijker heeft het programma helaas niet omarmd."

Jan Versteegh of Leonie ter Braak?
De laatste tijd zagen we presentatrice Leonie ter Braak regelmatig de plek innemen van Jan Versteegh, die steeds meer naar de achtergrond verdween. Hij was daarnaast ook nog een tijdje uit de running vanwege een abces waaraan hij behandeld moest worden. De kijker zag intussen de chemie tussen Verlinde en Ter Braak groeien. Het is dan ook nog maar de vraag wie vanavond de laatste aflevering zal gaan presenteren.

De allerlaatste aflevering van 6 Inside is vrijdag 28 juni 2019 om 18:00 uur te zien op SBS6.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond allerlaatste 6 Inside op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen