Thierry Baudet te gast in Café Hendriks & Genee

Thierry Baudet te gast in Café Hendriks & Genee
Kan politicus kijkcijfers opkrikken?

Kijktip :

De talkshow Café Hendriks & Genee is inmiddels een aantal weken bezig, maar een kijkcijferhit kan het nog niet genoemd worden. Wellicht komt daar zondag verandering in: dan is Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet te gast bij Hélène Hendriks en Wilfred Genee.

Kritiek
Sinds het begin van de talkshow, op zondag 2 juni, loopt het televisiepubliek nog niet echt warm voor het programma. Het weet met moeite de 200.000 kijkers te trekken, en ook is er kritiek op de inhoud van het programma zelf. Zo heeft onder anderen Angela de Jong de rol van Hélène Hendriks ter discussie gesteld, die in haar ogen een veel mindere interviewer is dan Wilfred Genee.

Peter R. de Vries
Aankomende zondag (30 juni) heeft de redactie een aantal aansprekende gasten weten te strikken. Thierry Baudet komt praten over het vrijdag gepresenteerde Klimaatakkoord en hij kijkt terug op het afgelopen politieke jaar. Verder komt Peter R. de Vries praten over meerdere misdaadzaken die deze week spelen, zoals de rechtszaak tegen Geert Wilders en de uitspraak in de zaak-Anne Faber.

Café Hendriks & Genee is elke zondag om 22.00 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Café Hendriks & Genee terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet te gast in Café Hendriks & Genee of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV