BN'ers bieden hulp in nieuw programma Celebrity Call Centre

BN'ers bieden hulp in nieuw programma Celebrity Call Centre
Vanaf zondag 30 juni op tv

Kijktip :

Nog steeds bellen veel Nederlanders naar hulplijnen, met vragen over zeer uiteenlopende onderwerpen. Als ze het antwoord nog niet gevonden hebben, krijgen ze een nieuw alternatief aangeboden: Celebrity Call Centre, waarin BN'ers ze van advies voorzien.

Luisterend oor
De BN'ers die de telefoontjes aannemen zitten klaar voor een persoonlijk gesprek, of bieden slechts een luisterend oor aan iemand die zijn of haar hart wil luchten. De anonieme bellers kunnen ook te maken hebben met een persoonlijk dilemma en proberen hierover advies in te winnen bij de BN'er die ze aan de lijn hebben. Dat leidt tot grappige, openhartige en soms emotionele gesprekken.

Alles is mogelijk
In Celebrity Call Centre is er geen onderwerp dat onbespreekbaar is of uit de weg gegaan wordt. Mensen vertellen over onderwerpen als familieproblemen, religieuze kwesties of hun seksualiteit. De BN'er reageert vanuit eigen ervaring en hoopt hiermee de beller verder te helpen. Ook gaan de BN'ers tussen de telefoontjes door onderling in gesprek over wat ze hebben gehoord.

Wie krijg je aan de lijn?
Er is een flink blik met bekende Nederlanders opengetrokken om de gewone burger bij te staan in lastige situaties. Zo maar een greep uit de telefonisten: misdaadverslaggever Peter R. de Vries, radio-dj Bram Krikke, rapper Lange Frans, model Jessie Jazz Vuijk, politievrouw en programmamaker Ellie Lust, presentatrice Evi Hansen, Ryanne van Dorst en presentator Dennis Weening.

Celebrity Call Centre is vanaf zondag 30 juni wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Celebrity Call Centre terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BN'ers bieden hulp in nieuw programma Celebrity Call Centre of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV