Vanavond op tv: Bulletproof en het tweede seizoen van The Mysteries of Laura

Vanavond op tv: Bulletproof en het tweede seizoen van The Mysteries of Laura
Ook is de laatste aflevering van Leef je droom te zien

Kijktip :

Vanavond is er een nieuwe serie te zien op de NPO. Bulletproof gaat over twee agenten die achter zware criminelen aan zitten. Daarnaast kun je onder andere kijken naar Leef je Droom en het tweede seizoen van The Mysteries of Laura.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Bulletproof

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

De twee agenten Bishop en Pike zitten achter zware criminelen aan. De twee vrienden zijn cool, slim en streetwise. Pike is een ambitieuze familieman uit een keurig milieu. Biship is daarentegen opgegroeid in de pleegzorg. Ondanks hun verschillen varen ze op hetzelfde morele kompas.

In deze eerste aflevering krijgen Pike en Bishop een noodkreet van hun tipgever Sabine. Ze wordt bedreigd en afgeperst door een meedogenloze bendie die dure auto's steelt en het land uit smokkelt. Naast hun jacht op deze bende, vraagt hun privéleven ook veel van de agenten.


Start: Ennemi public

LINK: /tv-gids/uitzending/ennemi-public/1318797

Canvas
Canvas
20:40 uur

Vanavond start de Belgische misdaadreeks Ennemi public. De reeks gaat over het onderzoek naar de vermissing van een meisje in een Ardeens dorp. Inspecteur Chloé Muller moet de beruchte moordenaar Guy Béranger escorteren. Guy had toestemmig gekregen om zijn gevangenisstraf door te bregnen in de abdij van Vielsart.

De aanwezigheid van de moordenaar zet het leven van de inwoners van Vielsart volledig op zijn kop. Zeker wanneer er een meisje op mysterieuze wijze verdwijnt.


Slot: Leef je droom

NPO 1
NPO 1
21:15 uur

In deze laatste aflevering van Leef je droom staat het verhaal van Lynn en Richard Brisco centraal. Met hun twee jonge dochters Emily en Yvaine zijn de Brisco's uit Groot-Brittanië naar het zonnige Portugal verhuisd. Het gezien had het niet makkelijk in Engeland. Wegens weinig financiële middelen moet het gezin regelmatig naar de voedselbank. Dat maakt de Brisco's erg ongelukkig.

Daarom besloten ze om hun hele hebben en houden in een paardenbox te stoppen en te vertrekken naar een afgelegen streek in het hart van Portugal. Ze dromen ervan om volledig zelfvoorzienend te leven. Ze willen geen gebruik maken van nutsvoorzieningen en voor het eerst in hun leven helemaal op zichzelf aangewezen zijn op zichzelf.


Muziek: Het beste van... Love songs

NPO 3
NPO 3
22:00 uur

Sanne Wallis de Vries, Thomas Cammaert, Jurre Geluk, André Dongelmans, Tanja Jess en Froukje de Both bekijken clips van liefdesliedjes en bespreken het gevoel van liefde in de breedste zin van het woord. Ze bespreken blinde liefde tot aan break-ups.


The Mysteries of Laura: start seizoen 2

LINK: /tv-gids/uitzending/the-mysteries-of-laura/1290936

NET 5
NET 5
22:15 uur

Vanavond is het tweede en laatste seizoen te zien van de Amerikaanse dramaserie The Mysteries of Laura. In deze crimiserie is een flinke dosis humor te zien. Debra Messing speelt de briljante NYPD rechercheur Laura Diamond die haar hectische gezinsleven probeert te combineren met haar werk. Dat valt erg tegen, aangezien ze twee losgeslagen tweeling jongens heeft. Daarnaast moet ze ook nog dealen met haar bijna ex-man.

In deze eerste aflevering begeeft het team zich een race tegen de klok om een gekidnapt kind terug te vinden.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Bulletproof en het tweede seizoen van The Mysteries of Laura of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV