Vanavond op tv: eerste aflevering Celebrity Call Centre en start Killing Eve seizoen 2

Vanavond op tv: eerste aflevering Celebrity Call Centre en start Killing Eve seizoen 2
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 30 juni

Kijktip :

Celebrity Call Centre is vanavond voor het eerst op televisie te zien, hierin geven bekende Nederlanders allerlei tips aan anonieme bellers. Daarnaast gaat het tweede seizoen van Killing Eve van start. Ook wordt het programma The Big Audition voor de eerste keer wordt uitgezonden, hierin proberen kandidaten hun droombaan in de wacht te slepen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 30 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: The Big Audition

NPO 3
NPO 3
20:15 uur

In het nieuwe programma The Big Audition doen mensen auditie voor hun droombaan. Ze worden uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren naar allerlei banen. De jury, die kan bestaan uit toekomstige collega’s, bepaalt vervolgens het lot van deze kandidaat. Ze kunnen op allerlei vacatures reageren, van presentator tot museumgids, van vlogger tot safari-ranger. Naast de audities is ook te zien wat de persoonlijke drijfveren en ambities zijn van de deelnemers. En uiteindelijk is het de grote vraag of zij die ideale baan in de wacht weten te slepen of niet.


Nieuw: Jeremy Wade's Dark Waters

Discovery Channel
Discovery Channel
21:00 uur

Jeremy Wade is een ervaren en extreme visser die de afgelopen 35 jaar veel onderzoek heeft gedaan naar de mysteries van de rivieren, meren en zeeën. In het programma Jeremy Wade's Dark Waters onderzoekt hij nieuwe bizarre en nog onopgeloste mysteries die schuilen onder het wateroppervlak. In de eerste aflevering reist Wade naar Noord-Italië om op zoek te gaan naar het mythische monster van het Gardameer.


Nieuw: Celebrity Call Centre

NPO 3
NPO 3
21:15 uur

In het nieuwe programma Celebrity Call Centre bieden zo'n dertig bekende Nederlanders een luisterend oor aan anonieme bellers die met een persoonlijk dilemma zitten of even hun hart willen luchten. Onder anderen Peter R. de Vries, Ryanne van Dorst, Jörgen Raymann en Ellie Lust zitten in het belpanel klaar voor de telefoontjes. Alles is bespreekbaar in het programma, van een brandende vraag, een kleine ergernis tot een persoonlijk dilemma. Hierdoor ontstaan bijzondere, grappige, openhartige en soms emotionele gesprekken over allerlei onderwerpen.


Nieuw: In Rome

Eén
Eén
21:50 uur

Kunstcriticus Andrew Graham-Dixon en chef-kok Giorgio Locatelli gaan op ontdekkingstocht in Rome en omgeving. Ze verkennen samen de iconische hoofdstad van Italië, op zoek naar de gewone Romeinen die hun stempel hebben gedrukt op de lokale cultuur en gastronomie. Ze gaan naar de Trevifontein, bezoeken bijzondere buurten en genieten van heerlijke eenvoudige Romeinse gerechten. Giorgio laat Andrew zien hoe hij de echte spaghetti carbonara moet maken en Andrew neemt Giorgio mee op een culturele ontdekkingstocht door de bakermat van La Dolce Vita.


Nieuw: Killing Eve seizoen 2

NPO 3
NPO 3
21:55 uur

Vandaag gaat het tweede seizoen van Killing Eve van start. De serie groeide vorig jaar uit tot één van de populairste tv-series, onder meer dankzij de hoofdrollen van Sandra Oh en Jodie Comer. Oh speelt Eve Polastri, een agent van de Britse geheime dienst. Zij komt de seriemoordenaar Villanelle (Comer) op het spoor en raakt geobsedeerd door haar. Die obsessie is wederzijds, wat Eve haar leven in gevaar brengt. In de eerste aflevering van seizoen twee is te zien hoe Villanelle haar Parijse flat heeft achtergelaten en Eve is wanhopig op zoek naar haar.


Docu: De kast, de kerk & het koninkrijk

NPO 2
NPO 2
22:40 uur

Op 28 juni was het vijftig jaar geleden dat de Stonewall-rellen in New York uitbraken. Homo's, lesbiennes en transgenders kwamen in opstand tegen hun achtergestelde positie. Elk jaar op Roze Zaterdag wordt hierbij stil gestaan. In De Kast, De Kerk & Het Koninkrijk delen drie generaties gelovige homoseksuelen verhalen over hun leven en geloof en worden maatschappelijke en religieuze mijlpalen belicht. Het programma draait om onder anderen Cor Gootjes (92) en zijn vriend Sal (97) die elkaar ontmoetten op dansles bij het COC en inmiddels 65 jaar samen zijn.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: eerste aflevering Celebrity Call Centre en start Killing Eve seizoen 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen