Hoe laat en op welke zender is de Formule 1 GP van Oostenrijk op tv?

Hoe laat en op welke zender is de Formule 1 GP van Oostenrijk op tv?
Max Verstappen vanaf eerste startrij

Sport :

Zondagmiddag om 15.10 uur gaat de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk van start. Max Verstappen gaat van start vanaf de tweede startplek. Ziggo Sport en RTL Duitsland zenden de race live op tv uit.

Max Verstappen op P2
Verstappen was zeer tevreden over de kwalificatie. Hij noemde de derde plaats al een geweldige positie om te starten, maar mag na een straf voor Hamilton als tweede starten. Het gaat volgens hem veel beter dan vorige week in Frankrijk.

Straf voor Hamilton
Lewis Hamilton kwalificeerde zich als tweede, maar kreeg een straf vanwege het hinderen van Kimi Räikkönen. Daardoor start de leider in het wereldkampioenschap op de vijfde plek. Charles Leclerc start op pole position.

De Formule 1 GP van Oostenrijk is zondag 30 juni om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De voorbeschouwing start om 14.00 uur. Bekijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland vindt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat en op welke zender is de Formule 1 GP van Oostenrijk op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV