Wimbledon 2019 live op tv en online}

Wimbledon 2019 live op tv en online
Twee weken grastennis in Londen

Sport :

Van maandag 1 tot en met zondag 14 juli staat het grandslamtoernooi Wimbledon op het programma. Het tennistoernooi op gras wordt op verschillende zenders live uitgezonden. Het meest complete verslag is te zien bij Eurosport. Ook Ziggo Sport, de BBC en de NOS (alleen finales) zenden live wedstrijden uit.

Wimbledon live op tv
Eurosport doet uitgebreid verslag van Wimbledon. Op Eurosport 1 is dagelijks vanaf 12.00 uur de belangrijkste wedstrijd van het moment te zien. Op die zender wordt ook Kiki Bertens uitgezonden. Via de online Eurosport Player zijn alle tennispartijen op Wimbledon live te zien.

Overige zenders
Ook Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen dagelijks verslag van Wimbledon. Op die zenders wordt een andere wedstrijd uitgezonden dan op Eurosport. Via de Engelse BBC is elke dag uitgebreid live verslag te zien op BBC One en BBC Two. De NOS zendt de halve finales en finales op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli live uit op NPO 1.

Mannen
Novak Djokovic is de titelverdediger bij de mannen. Roger Federer won het toernooi een jaar eerder en is momenteel in vorm. Hij won onlangs het grastoernooi in Halle. De enige Nederlander in het mannentoernooi is Robin Haase.

Vrouwen
Bij de vrouwen is Angelique Kerber de titelverdediger. De afgelopen weken haalde ze de halve finale en finale op twee grastoernooien ter voorbereiding op Wimbledon. Voor Kiki Bertens geldt hetzelfde. De Nederlandse is de nummer vier van de wereld en kwam vorig jaar tot de kwartfinale op Wimbledon. Lesley Kerkhove is de tweede Nederlandse in het vrouwentoernooi.

Bekijk hier hoe laat Kiki Bertens op Wimbledon speelt

Wimbledon is van maandag 1 tot en met zondag 14 juli dagelijks live te zien op Eurosport, Ziggo Sport en BBC One/Two. Samenvattingen zijn te zien op Gids.tv. Bekijk hier alles van Wimbledon.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wimbledon 2019 live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV