Serie Update: Eerste reacties Stranger Things, vierde seizoen Casa de Papel en eerste details Undercover seizoen 2

Serie Update: Eerste reacties Stranger Things, vierde seizoen Casa de Papel en eerste details Undercover seizoen 2
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!

Stranger Things weer ouderwets goed
Over een paar dagen staat het nieuwe seizoen van Stranger Things voor de deur. Maar is het derde seizoen de moeite waard? Ja, volgens de eerste recensies. Volgens USA Today vind de serie zichzelf opnieuw uit, /Film beweert het beste seizoen van de serie gezien te hebben, Variety heeft het over het bloederigste seizoen. Dat klinkt veelbelovend. Ga het zelf zien, vanaf 4 juli.


Casa de Papel krijgt vierde seizoen
Het derde seizoen van de bende van ellende staat op 13 juli pas op Netflix, maar een vierde seizoen van La Casa de Papel staat al in de planning. Uiteraard wordt er nog niets gezegd, om spoilers te voorkomen.

Nieuwe details Undercover seizoen 2
Dan is het tijd voor Neer'land glorie. Undercover is een van de best bekeken Nederlandse series in 2019 en is daarmee succesvol genoeg om een tweede seizoen te maken. De opnames zijn al begonnen. De agenten Kim De Rooij (Anna Drijver) en Bob Lemmens (Tom Waes) gaan zich bezighouden met de wapenindustrie. Ze komen daarbij uiteraard allemansvriend Ferry Bouman (Frank Lammers) weer tegen...


Kort nieuws

  • Final Fantasy XIV wordt omgetovert tot een live action tv-serie!
  • De cast van Dark Crystal: Age of Resistance wordt steeds interessanter. Een kleine opsomming. Nieuw zijn Lena Heady (Game of Thrones), Awkwafina (Crazy Rich Asians) en Sigourney Weaver (The Defenders). Ze spelen in de serie naast Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Nathalie Emmanuel, Helena Bonham Carter en Natalie Dormer, Theo James, Toby Jones, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, Alicia Vikander, Mark Hamill, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Simon Pegg, Andy Samberg, en Donna Kimball. Op 30 augustus 2019 kunnen we de serie gaan bingen.
  • We hadden het al eerder over de DC-serie Swamp Thing. Nu lijkt er toch een tweede leven te zijn voor de serie, maar dan als film (?)
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serie Update: Eerste reacties Stranger Things, vierde seizoen Casa de Papel en eerste details Undercover seizoen 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen