Deze 10 films komen in juli 2019 in de bioscoop

Deze 10 films komen in juli 2019 in de bioscoop
The Lion King, Spiderman: Far from Home, Midsommar en nog veel meer

Film :

De zomer van 2019 draait op volle toeren, en als je mazzel hebt de airco in de bioscoop ook. Er is één echt grote blockbuster aanstaande. Disneys live-actionfilm The Lion King gaat binnenkort in première. Maar er is meer, veel meer! Bekijk hier de 10 belangrijkste bioscooptitels voor de maand juli 2019.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Duck Duck (3 juli)
Deze avontuurlijke animatiefilm komt van de makers van Shrek. We leren de uitsloverige gans Ben kennen. Per ongeluk worden de kleine eendjes Mo en Vie gescheiden van hun vlucht, en vragen ze Ben om hulp. Er volgt een avontuurlijke reis, waarin ze naar elkaar toegroeien en een soort familieband krijgen. Bekijk hier alle informatie over de film Duck Duck.

2. T-34 (4 juli)
Een opmerkelijke oorlogsfilm uit Rusland, die aardig ontvangen wordt door de critici. Tweede luitenant Ivushkin is net afgestudeerd aan de militaire academie en wordt naar het front gestuurd. Daar moet hij aan een ogenschijnlijke zelfmoordmissie beginnen: met een T-34-tank en een kleine bemanning moet hij voorkomen dat een dozijn nieuwe Duitse Wehrmacht-tanks een nabijgelegen dorp aanvalt. Lees hier meer informatie over de film T-34.

3. Mia and the White Lion (4 juli)
The Lion King komt straks, maar eerst deze dramafilm over een andere witte leeuw. Het verhaal gaat over het tien jaar oude meisje Mia. Haar familie besluit opeens om Londen te verruilen voor Zuid-Afrika. Daar leert ze de witte welp Charlie kennen op een speciale 'leeuwenboerderij'. Lees hier meer informatie over de film Mia and the White Lion.

4. Spider-Man: Far from Home (4 juli)
Pak je koffers maar, want Marvel en Spider-Man komen met hun vrienden naar Europa toe! Een beetje rust heeft Peter Parker wel verdient, en daarom gaat hij op een broodnodige vakantie. Al bij het begin van zijn trip wordt de boel echter ernstig verstoord als Nick Fury (Samuel L. Jackson) opeens op de stoep staat. Lees hier meer informatie over de film Spider-man: Far From Home.

5. The Professor and the Madman (11 juli)
De eerste kritieken zijn positief over deze typische acteursfilm met grote namen als Sean Penn en Mel Gibson in de hoofdrollen. The Professor and the Madman vertelt een waargebeurd verhaal over de schepping van het Oxford Engelse woordenboek door twee obsessieve mannen. Lees hier meer informatie over de film The Professor and the Madman.

6. Stuber (11 juli)
De combinatie van de acteurs in deze film is op voorhand hilarisch: zet Kumail Nanjiani (The Big Sick) samen met de grote reus Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) in een gele Uber-taxi en de actie kan beginnen. Nanjiani trapt vol op het gas in een bizar avontuur nadat hij een passagier (Bautista) oppikt die een politieagent blijkt te zijn, en een meedogenloze moordenaar achtervolgt. Lees hier meer informatie over de film Stuber.

7. Crawl (11 juli)
Het moet een zenuwslopende horrorthriller gaan worden van de makers van 300, Don't Breathe en Evil Death. Een verschrikkelijke orkaan zorgt ervoor dat Haley (Kaya Scodelario) haar vader moet redden van levensgevaarlijke alligators. Hap, slik, weg! Lees hier meer informatie over de film Crawl.

8. The Lion King (19 juli)
Zet de regisseur van de waanzinnig goede film The Jungle Book aan het roer en de legendarische Disneyfilm The Lion King ziet voor de tweede keer het levenslicht. Een groot feest, want wat hebben we zin in deze productie. We kunnen in ieder geval prachtige muziek, koninklijke beelden en kippenvel verwachten, en natuurlijk de stemmen van Donald Glover, Beyoncé, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor en James Earl Jones. Lees hier meer informatie over de film The Lion King.

9. Midsommar (25 juli)
Een orginele horrorervaring die fris, wit en lichtvoetig is. Er ontstaan sektarische toestanden als een groep vrienden op vakantie gaat naar Zweden. In een geïsoleerd dorpje vieren de bewoners de langste dag van het jaar. De slogan van deze film is: Let the festivities begin!, maar dan wel met heel veel dood en verderf. Lees hier meer informatie over de film Midsommar.

10. The Wolf's Call (25 juli)
Deze Franse actie- en dramafilm, met de prachtige orginele titel Le Chant du Loup, gaat over een nucleaire onderzeeër. Aan boord heeft een jonge officier het unieke talent om vijandige onderzeeërs te identificeren. Door een foute beslissing zet hij de boel op scherp. Lees hier meer informatie over de film The Wolf's Call.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV