Secret Life of the Zoo begint op SBS 6

Secret Life of the Zoo begint op SBS 6
Exclusief kijkje achter de schermen in dierentuin

Kijktip :

In navolging van NPO 1, dat met Het echte leven in de dierentuin een regelrechte kijkcijferhit te pakken heeft, komt ook SBS 6 met een programma waarin de kijker een blik achter de schermen in de dierentuin krijgt. Dit keer is het de Engelse Chester Zoo.

Prachtige beelden
De Britse documentaireserie maakt gebruik van nieuwe, geavanceerde filmtechnieken, waardoor de kijker de mooiste beelden te zien krijgt. Zo wordt bijvoorbeeld de bevalling van Thi gefilmd, de oudste vrouwtjesolifant van de Aziatische olifantenfamilie in Chester. Ook komen er geboortes en sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen voorbij.

Harry Piekema
Het Nederlandse commentaar wordt verzorgd door Harry Piekema, die bekend werd als de supermarktmanager in de reclames van Albert Heijn. Hij zal op eigen wijze vertellen over de gebeurtenissen in de Chester Zoo in Upton by Chester, in het noordwesten van Engeland. De populairste dierentuin van Engeland herbergt 20.000 dieren en zevenhonderd werknemers.

Secret Life of the Zoo is vanaf dinsdag 2 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Secret Life of the Zoo terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Secret Life of the Zoo begint op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV