Laatste aflevering Beau en de Veteranen blikt terug en vooruit

Laatste aflevering Beau en de Veteranen blikt terug en vooruit
Hoe is het nu met de veteranen?

Kijktip :

De laatste aflevering van Beau en de Veteranen staat alweer voor de deur. Daarin gaat presentator Beau van Erven Dorens op bezoek bij de veteranen met wie hij op reis ging. Hoe gaat het nu met ze?

Wisselend succes
Van Erven Dorens wordt nog maar eens met de neus op de feiten gedrukt dat een trauma niet zomaar te verwerken is. Zo is Peter, zes maanden na de trip naar Noorwegen, weer terug bij af, tot verdriet van zijn vrouw Sonja. Er zijn echter ook positieve verhalen: Alina doet mee met de Invictus Games en Mark bereidt zich voor op de halve marathon van Mallorca. Van Erven Dorens gaat ook nog een keer op reis, met Harold naar Libanon. Daar liep hij zijn trauma op.

Geen kijkcijferhit
De vraag is hoe Van Erven Dorens zelf terugkijkt op Beau en de Veteranen. Het programma zal hem ongetwijfeld na aan het hart liggen, maar feit is dat de kijkcijfers niet denderend zijn. Zeker in vergelijking met het succes van Beau Five Days Inside steken de cijfers schril af: tegenover de soms meer dan een miljoen kijkers stonden vorige week slechts een krappe 516.000 kijkers voor Beau en de Veteranen.

De laatste aflevering van Beau en de Veteranen is op dinsdag 2 juli om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Beau en de Veteranen terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Beau en de Veteranen blikt terug en vooruit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV