Stanger Things brengt Stranger Hits

Stanger Things brengt Stranger Hits
Hits van nu vertaald naar de 80's

Video

Nu seizoen 2 van de spannende Netflix serie Stanger Things al een aantal weken via de on-demand dienst te bekijken is en deze ook massaal bekeken wordt, kan het goed zijn dat jij je door de muziek uit de serie ook regelmatig in de glorieuze jaren eighties waant. De serie is wereldwijd erg populair en verwijst vaak door subtiele hints, maar ook door hele duidelijke naar het decennium waar beenwarmers, getoupeerd haar en fluoriserende kledingstukken de boventoon voerden.

Vooral de soundtrack van de serie is spraakmakend en opvallend te noemen. Zo hoor je in Stranger Things hits van dit moment in een nieuw-oud jasje. Als jij de serie niet kent of het is je nog niet opgevallen tijdens het kijken omdat je druk was met nagelbijten, moet je maar eens kijken en vooral luisteren wat de makers met Justin Bieber gedaan hebben. Ken je Michael Knight nog..?:

Tags: muziek, netflix, serie, wereldwijd, stranger things, on demand, eighties, 80's, getoupeerd haar, soundtrack, beenwarmers, fluoriserende kleding, spraakmakend

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »