WK voetbal: halve finale Engeland - Verenigde Staten live op tv

WK voetbal: halve finale Engeland - Verenigde Staten live op tv
Strijd om een plek in de finale

Sport :

Het gaat nu echt om de knikkers. Het WK vrouwenvoetbal nadert de ontknoping met de halve finales. Op dinsdag 2 juli staat om 21.00 uur de eerste halve finale op het programma: Engeland versus de Verenigde Staten.

VS topfavoriet
De Verenigde Staten zijn, zeker na het uitschakelen van Frankrijk, nog meer uitgegroeid tot de topfavoriet om het toernooi te winnen. Het moet echter gezegd worden dat ook Engeland een uitstekende indruk heeft achtergelaten, en van alle halve finalisten wisten de kwartfinale met de grootste cijfers te winnen: Noorwegen werd op eenvoudige wijze met 3-0 verslagen.

Opponent van Nederland?
De winnaar van de halve finale zou wellicht de tegenstander van de Oranjeleeuwinnen kunnen zijn in de finale. Woensdag 3 juli wordt om 21.00 uur afgetrapt in de tweede halve finale, waarin de Nederlandse voetbaldames het opnemen tegen Zweden. Er wordt echter ook een wedstrijd om de derde plaats gespeeld, dus als er verloren wordt is het verliezende land nog niet uitgespeeld.

Finale en wedstrijd om derde plek
Zaterdag en zondag zullen de wedstrijd om de derde plek en de finale gespeeld worden. Op zaterdag 6 juli begint om 17.00 uur de wedstrijd om de derde plek in Nice. Een dag later, op zondag 7 juli, begint eveneens om 17.00 uur de finale in Lyon.

Engeland - Verenigde Staten is dinsdag 2 juli om 21.00 uur te zien op NPO 3. De voorbeschouwing begint om 20.25 uur.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WK voetbal: halve finale Engeland - Verenigde Staten live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV