The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air plotseling verschenen op Netflix

The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air plotseling verschenen op Netflix
Dat wordt bingen!

Kijktip :

Netflix kondigt vaak van tevoren de komst van een grote serie aan, maar vandaag (1 juli) heeft het zijn abonnees verrast met de komst van twee immens populaire comedyseries. Elf van de twaalf seizoen van The Big Bang Theory én alle seizoen van The Fresh Prince of Bel-Air zijn vanaf vandaag te zien op de streamgdienst.

Afscheid
De succesvolle serie The Big Bang Theory is onlangs tot een einde gekomen, waardoor alle fans met weemoed afscheid namen van hun favoriete nerds. Netflix speelt daar handig op in en wekt de nostalgie weer tot leven door elf van de twaalf seizoenen aan te bieden. De serie draait om een aantal nerds die zich graag bezighouden met het lezen van strips, het spelen van games en het kijken van sciencefiction-films. Ondertussen raken ze onwaarschijnlijk genoeg bevriend met de prachtige buurvrouw Penny (Kaley Cuoco).

The Fresh Prince of Bel-Air

Nog meer nostalgie
Een andere serie die veel oudere Netflix-abonnees ongetwijfeld nostalgische gevoelens zal bezorgen is The Fresh Prince of Bel-Air. Die serie betekende de grote tv-doorbraak van acteur Will Smith, die al wel succes had geboekt als onderdeel van het hiphop-duo DJ Jazzy Jeff and the Fresh Prince. The Fresh Prince of Bel-Air staat nog altijd in het collectieve geheugen gegrift, mede dankzij de titelsong en iconische scènes als de Carlton Dance.

De eerste elf seizoenen van The Big Bang Theory en alle zes de seizoenen van The Fresh Prince of Bel-Air zijn vanaf maandag 1 juli te streamen op Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air plotseling verschenen op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV