Vanavond op tv: halve finale Engeland - Verenigde Staten, slot Beau en de Veteranen en meer

Vanavond op tv: halve finale Engeland - Verenigde Staten, slot Beau en de Veteranen en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 juli

Kijktip :

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 2 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Beau en de Veteranen

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

De laatste aflevering van Beau en de Veteranen is alweer aangebroken. Beau van Erven Dorens en de veteranen hebben de reis door Noorwegen voltooid en komen zes maanden later weer bij elkaar. Hoe gaat het nu met de getraumatiseerde ex-militairen? Niet altijd even goed, zo blijkt. Peter is bijvoorbeeld weer terug bij af, tot verdriet van zijn vrouw Sonja. Maar er is ook positief nieuws: Alina doet mee aan de Invictus Games en Mark bereidt zich voor op de halve triatlon op Mallorca.


Nieuw: Secret Life of the Zoo

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

De nieuwe documentaireserie Secret Life of the Zoo biedt de kijker een unieke blik achter de schermen bij de populairste dierentuin van Engeland, de Chester Zoo. Elke dinsdag kun je vanaf 20.30 uur bij SBS 6 terecht voor de mooiste beelden, gemaakt met gespecialiseerde camera's, van het leven van dieren in de dierentuin. De beelden worden van Nederlands commentaar voorzien door Harry Piekema.


Live: Engeland - VS (halve finale WK)

NPO 3
NPO 3
20:55 uur

De climax van het WK vrouwenvoetbal nadert, met de eerste halve finale tussen Engeland en de Verenigde Staten op het programma. Wie wordt de eerste finalist? De VS zijn nog altijd topfavoriet voor de eindzege van het toernooi, maar ook de Engelsen hebben zich uitstekend gepresenteerd op het toernooi. Zij wonnen in de kwartfinale met maar liefst 3-0 van Noorwegen, de grootste overwinning van alle kwartfinalisten. De finale wordt op zondag 7 juli om 17.00 uur gespeeld.


Docu: Building the Channel Tunnel

National Geographic
National Geographic
21:00 uur

De Kanaaltunnel tussen Groot-Brittannië en Frankrijk is een fascinerend bouwwerk. Hoe is de langste onderzeetunnel aller tijden gebouwd? De makers vertellen over het bouwproces en de tegenslagen waar ze mee te maken kregen. Ze moesten namelijk niet minder dan drie tunnels bouwen: twee spoorwegtunnels en een servicetunnel. Dit ging vanzelfsprekend niet zonder slag of stoot, mede te wijten aan overstromingen, brand, doden en financiële mislukkingen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: halve finale Engeland - Verenigde Staten, slot Beau en de Veteranen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV