Finale Hotel Rules: wie kan het beste verbouwen?

Finale Hotel Rules: wie kan het beste verbouwen?
Nog drie koppels in de strijd

Kijktip :

De finale van Hotel Rules staat voor de deur, het programma waarin vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast verbouwen. Na weken van verbouwen wordt bepaald wie dit het best heeft gedaan en de prijs van 25.000 euro krijgt.

Drie koppels
Van de vijf stellen zijn er nog drie overgebleven. Elk stel verbouwt het hotel of bed & breakfast van een ander koppel, dat ze niet kennen. Iedereen krijgt echter wel een aantal 'hotelregels' mee van de eigenaren. Dit moet ervoor zorgen dat de verbouwing van hun onderneming zo veel mogelijk naar wens verloopt.

Spin-off
Hotel Roles is een spin-off van het verbouwprogramma House Rules, waarin stellen elkaars huis verbouwen. De show wordt gepresenteerd door Airen Mylene. Zij volgt de verbouwers bij hun felle strijd om de hoofdprijs van 25.000 euro.

De finale van Hotel Rules is op woensdag 3 juli om 20.30 uur op Net 5 te zien. Je kunt elke aflevering van Hotel Rules terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale Hotel Rules: wie kan het beste verbouwen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen