Nieuwe docuserie America the Beautiful op National Geographic

Nieuwe docuserie America the Beautiful op National Geographic
Natuurdocu biedt prachtige reis door Amerika

Kijktip :

In de natuurdocumentaireserie America the Beautiful wordt de kijker meegenomen op een adembenemende reis door Amerika. Het is een land dat qua natuur eigenlijk alles te bieden heeft, van hoge bergen tot diepe meren en van dichte bossen tot uitgestrekte vlaktes.

Historische plekken
De serie bezoekt een aantal historische plekken in de Verenigde Staten, zoals de bossen in de Great Valley of Appalachia, waar de Amerikaanse volksheld Davy Crockett zich thuisvoelde, en de Badlands of South Dakota, waar de legendarische Wild Bill Hickok uit de tijd van het Wilde Westen zijn laatste zonsondergang voor zijn oog voorbij zag trekken.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van de serie staan de drie grote rivieren van de Verenigde Staten centraal: de Mississippi, de Missouri en de Ohio. De Missouri en Ohio zijn zijrivieren van de Mississippi, maar zijn evenals de hoofdrivier honderden kilometers lang. Het is ook een broedplaats voor allerlei flora en fauna: duizenden sneeuwganzen komen hier in de winter, terwijl rivierotters jagen op gevaarlijk ijs.

De documentaireserie America the Beautiful is vanaf woensdag 3 juli wekelijks om 21.00 uur te zien op National Geographic.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe docuserie America the Beautiful op National Geographic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV