Vanavond op tv: halve finale Nederland - Zweden, laatste aflevering Obese en meer

Vanavond op tv: halve finale Nederland - Zweden, laatste aflevering Obese en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 3 juli

Kijktip :

Vanavond nemen de Oranjeleeuwinnen het op tegen Zweden in de halve finale van het WK vrouwenvoetbal. Wie wordt de tweede finalist? Maar er is meer: de laatste aflevering van Obese en de finale van Hotel Rules, bijvoorbeeld. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 3 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Obese

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

In de laatste aflevering van Obese maken we kennis met de pas 20-jarige Senne. Zij wil in actie komen tegen haar morbide obesitas nadat ze al op jonge leeftijd een obsessie voor eten ontwikkelde. Dat heeft gezorgd voor talloze problemen, waar ze iedere dag tegenaan loopt. Nu wil ze, met behulp van het team van Obese, gelukkiger en gezonder worden en in de toekomst misschien wel een gezin stichten met haar vriend.


Finale: Hotel Rules

NET 5
NET 5
20:30 uur

Ook Hotel Rules sluit vanavond af: de grote finale staat voor de deur. In de realityreeks verbouwen vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast. Van de vijf koppels zijn er nu nog drie koppels over, die in de slotaflevering strijden om de prijs van 25.000 euro. De vraag is: wie heeft het hotel of de B&B van een ander koppel het best verbouwd?


Live: Nederland - Zweden

NPO 1
NPO 1
20:55 uur

Om 21.00 uur gaat vanavond de bal rollen in het imposante Parc Olympique Lyonnais (59.000 plaatsen), waar de tweede halve finale tussen Nederland en Zweden wordt afgewerkt. Kunnen de Oranjeleeuwinnen zich plaatsen voor de finale, waarin ze het dan moeten opnemen tegen de Verenigde Staten? Daarvoor moet het eveneens sterke Zweden, dat één plaats onder Oranje op de wereldranglijst staat (9e), worden verslagen.


Nieuw: America the Beautiful

National Geographic
National Geographic
21:00 uur

In de prachtige documentairereeks America the Beautiful gaat de kijker mee op reis door de Verenigde Staten, een land dat alles te bieden heeft qua natuur: van hoge bergen tot diepe meren en van dichtbegroeide bossen tot uitgestrekte vlaktes. De eerste aflevering heet "The Mighty Mississippi" en werpt een blik op drie van de grootste rivieren van de VS: de Mississippi en haar zijrivieren de Missouri en de Ohio.


Andere Tijden: GP van Zandvoort

NPO 2
NPO 2
21:20 uur

Het was groot nieuws, zo'n anderhalve maand geleden: de Formule 1 strijkt in 2020 weer neer in de Nederlandse badplaats Zandvoort. Vanavond duikt Andere Tijden in de haat-liefdeverhouding tussen het dorp Zandvoort en het circuit. Van de late jaren veertig tot halverwege de jaren tachtig wordt er geracet op het circuit, waar iconische coureurs als Jackie Stewart, Niki Lauda, James Hunt en Alain Prost races winnen. Onder anderen Pieter Waterdrinker en Jan Lammers halen herinneringen op.


Docu: Tiananmen - The People Versus the Party

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

Ruim dertig jaar geleden, op 4 juni 1989, beëindigden Chinese troepen de demonstratie op het Tiananmenplein in Peking, ook vaak het Plein van de Hemelse Vrede genoemd, met veel geweld. Het officiële dodental was driehonderd, maar er worden ook schattingen van zo'n 15.000 doden gedaan. Deze documentaire onderzoekt hoe een vreedzaam protest dat vrijheid propagandeerde, zeven weken later in een bloedbad kon eindigen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: halve finale Nederland - Zweden, laatste aflevering Obese en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV