Ruben Nicolai presenteert nieuwe quiz Ik weet er alles van!

Ruben Nicolai presenteert nieuwe quiz Ik weet er alles van!
Wie gaat er met het geld vandoor?

Nieuws :

Ruben Nicolai presenteert vanaf maandag 8 juli de dagelijkse quiz Ik weet er alles van!, waarin de kandidaten flink kunnen cashen. Elke week staan dezelfde zes kandidaten centraal, die allemaal specialistische kennis hebben over een bepaald onderwerp. Zij gaan de strijd met elkaar aan.

'Spotspeler' heeft regie
De zes kandidaten weten bijvoorbeeld extreem veel over onderwerpen als Disney, het Songfestival of voetbal. Degene met de meeste eigen kennis - en een beetje van de anderen - neemt naast Nicolai plaats en is de 'spotspeler'. Deze speler heeft de regie in handen en maakt de meeste kans om geld te verdienen.

Drie rondes
In 25 minuten worden er drie rondes gespeeld, waarbij de kandidaten hun kennis op meerdere manieren moeten etaleren. In de laatste ronde krijgt de spotspeler de kans zijn zuur verdiende geld - vijftig euro per goed beantwoorde vraag - te innen, plus het geld van zijn tegenspelers. Maar die krijgen de kans om de spotspeler blut te spelen.

Oplopende rekening
Gedurende de week kunnen de kandidaten steeds meer geld verdienen, waardoor de rekening aardig kan oplopen. Op vrijdag wordt er zelfs voor dubbele bedragen gespeeld. Naast eigen kennis is er nog een belangrijk aspect: hoe goed schatten de kandidaten zichzelf en anderen in? En wie gaat er uiteindelijk met het geld vandoor?

Ik weet er alles van! is vanaf maandag 8 juli elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruben Nicolai presenteert nieuwe quiz Ik weet er alles van! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV