Tour du Jour van start op RTL 7

Tour du Jour van start op RTL 7
Nabeschouwing Tour de France

Kijktip :

Met de start van de Tour de France keert ook het succesvolle wielerprogramma Tour du Jour weer terug op RTL 7. Elke dag ontvangen presentator Bart Nolles en vaste analist Michael Boogerd wisselende gasten om te praten over de etappe van de dag.

Succesformule
Tour du Jour heeft al een aantal jaar bewezen een succesformule te zijn. Lange tijd werd het gepresenteerd door Wilfred Genee, maar sinds die is vertrokken naar Veronica heeft Nolles het stokje - met verve - overgenomen. Ook Boogerd is al jaren een vaste klant in het programma. Dit jaar keer Filemon Wesselink bovendien weer terug met reportages en interviews vanuit Frankrijk.

Live
Het programma wordt altijd live uitgezonden vanaf het terras van Café De Huiskamer in Breda. Daar zullen dit jaar ook een aantal nieuwe, regelmatig terugkerende gasten en analisten langs komen. Onder anderen Roy Curvers, teamgenoot van Tom Dumoulin, en oud-wielrenner Michael Zijlaard zullen hun gezicht meerdere keren laten zien.

Tour du Jour is vanaf zaterdag 6 juli dagelijks om 20.25 uur te zien op RTL 7. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Tour du Jour terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV