De Avondetappe begint op NPO 1

De Avondetappe begint op NPO 1
Wielertalkshow op de late avond

Kijktip :

Met het begin van de Tour de France keren ook de traditionele wielertalkshows weer terug. Zo ook De Avondetappe, dat elke avond rond 22.10 uur te zien is op NPO 1. Dione de Graaff en Herman van der Zandt nemen je mee naar de mooiste plekken in Frankrijk.

Op reis door Frankrijk
Zoals gewoonlijk zal De Avondetappe elke dag vanaf een andere, sfeervolle locatie te zien zijn. Presentatrice Dione de Graaff bespreekt daar de hoogtepunten van de dag met haar gasten. Vaste analisten zijn onder anderen Danny Nelissen, Laurens ten Dam, Annemiek van Vleuten, Stef Clement en Chantal Blaak. Ook andere wielerliefhebbers schuiven aan, onder wie Kjeld Nuis, Louis van Gaal en Sybrand Buma.

Sappigste nieuwtjes
Herman van der Zandt bevindt zich altijd in de buurt van het peloton, waar hij op zoek gaat naar de sappigste nieuwtjes. Hij zoekt de renners op die zich die dag het meest geprofileerd hebben en gaat uiteraard op bezoek bij de Nederlandse Tour-deelnemers. De uitzending wordt afgesloten met een toespraak van Kasper van Kooten, die met behulp van vader Kees op eigen wijze de Tour beziet.

De Avondetappe is vanaf zaterdag 6 juli dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Avondetappe terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Avondetappe begint op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV