Vanavond op tv: Tour Du Jour en verslag van Concert at Sea

Vanavond op tv: Tour Du Jour en verslag van Concert at Sea
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 6 juli

Kijktip :

Vanavond starten de uitzendingen van Tour Du Jour. Het programma ter ere van de Tour de France zal aandacht besteden aan al het nieuws rondom de tocht. Daarnaast is er ook een mooie reportage te zien: Rijk en Religieus in Turkije. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 6 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Tour Du Jour

RTL 7
20:25 uur

Vanaf vanavond is Tour Du Jour, de dagelijkse wielertalkshow over de Tour de France, weer elke dag om 20:25 uur te zien op RTL 7.

Bart Nolles ontvangt samen met vaste gast Michael Boogerd wisselende gasten. Fillemon Wesselink zal de Tour de France vanuit Frankrijk volgen en zal te zien zijn in reportages en interviews.


Reportage: Rijk en religieus in Turkije

Canvas
20:10 uur

Vanavond is de Deense reportage over Turkije te zien op Canvas.

Verslaggever Kristoffer Eriksen gaat op bezoek bij de sekte van de rijke 'porno-imam' Adnan Oktar. Oktar laat zich omringen door vrouwen die hij zelf zijn stoeipoezen noemt. Hij heeft een eigen televisiezender en laat Kristoffer hem live op antenne interviewen.

Het gesprek op de antenne verloopt niet zoals Kristoffer had gehoopt. Daarom gaat hij met twee ex-sekteleden in gesprek. Daar klinkt een heel ander geluid.

Oktar wordt beschuldigd van het leiden van een criminele organisatie, ontvoering, misbruik van kinderen, foltering, fraude en nog veel meer.


Terug: Shirtje Ruilen

RTL 7
21:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Shirtje Ruilen, het programma waarin (oud-)voetballers met presentator Frank Evenblij terugblikken op de voetbaltenues die ze als speler ruilden.

In dit derde seizoen zijn onder andere Edwin van der Sar, Ruud van Nistelrooy en Jaap Stam te gast. Frank Evenblij gaat dit seizoen ook langs bij mensen die een link hebben met voetbal, maar niet zelf op niveau hebben gevoetbald. In dit onderdeel vertellen Peter R. de Vries, Devid Endt en Fatima Moreiro de Melo over hun shirtcollectie.

In deze eerste aflevering gaat Evenblij langs bij Matthijs de Ligt en Ronald Koeman.

De afleveringen zijn de komende vijf dagen om 21:30 uur, na Tour Du Jour, te zien op RTL 7.


Verslag: Concert at SEA

NPO 3
22:05 uur

Tijdens de uitzending wordt er verslag gedaan van het driedaagse popfestival Concert at SEA van afgelopen week op de Brouwersdam in Zeeland.

Hierin komen onder andere Ilse DeLange, BLØF, Guus Meeuwis, De Jeugd van Tegenwoordig en Golden Earring voorbij.


Start: NOS De Avondetappe

NPO 1
22:15 uur

Vanaf vanavond is De Avondetappe met Dione de Graaff en Herman van der Zandt elke avond rond 22:10 uur te zien op NPO 1.

Elke dag staat de tafel op een andere plek. Daar worden de hoogtepunten van de tourdag besproken door Dione de Graff en haar gasten. Onder andere Danny Nelissen, Laurens ten Dam, Annemieke van Vleuten, Stef Clement, Chantal Blaak en Rob Harmeling schuiven aan bij het programma. Daarnaast schuiven ook BN'ers en wielerliefhebbers als schaatser Kjeld Nuis, voetbaltrainer Louis van Gaal en politicus Sybrand Buma aan.

Tijdens de uitzending wordt er ook geschakeld met Herman van der Zandt. Hij staat op de plek waar de meest interessante verhalen van de dag te halen zijn.

De avondetappe wordt dit jaar iedere dag afgesloten met Kasper van Kooten. Hij geeft op geheel eigen wijze een overzicht van de etappe van de dag.

In de uitzending wordt voortdurend geschakeld naar Herman van der Zandt. Hij staat op de plek waar de meest interessante verhalen van de dag te halen zijn.


Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

RTL 4
20:00 uur

Vanaf vanavond wordt de retrotainmentshow Oh, Wat Een Jaar! elke zaterdag om 20:00 uur herhaald op RTL 4.

Linda de Mol, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaan met wisselende gasten terug in de tijd. De hele uitzending staat centraal in het teken van één jaar. Ook ziet het decor eruit alsof het dat jaar is opgenomen.

In deze aflevering staat het jaar 1985 centraal. Gerard Joling en Angela Groothuizen vormen dit keer de duo's met captains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Tour Du Jour en verslag van Concert at Sea of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier