Recensie: Spider-Man: Far From Home met Tom Holland en vrienden gaan op vakantie naar Europa

Recensie: Spider-Man: Far From Home met Tom Holland en vrienden gaan op vakantie naar Europa
Spider-Man wil vrije tijd, is verliefd en komt naar Nederland!

Film :

Afgelopen donderdag is de nieuwe Marvel Spider-Man: Far From Home uitgekomen in de Nederlandse bioscopen. Het nieuwste deel in de Spider-Man: Homecoming-franchise! Peter Parker gaat op een welverdiende vakantie na alle heftige gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Koffers pakken en heerlijk genieten in het prachtige Europa. Lees hier de filmrecensie van Spider-Man: Far From Home.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Venetië, Berlijn, Londen, Praag en Nederland!
Peter Parker heeft rust en plezier nodig. Zijn beste vriend Ned en tante May zijn inmiddels op de hoogte van Peters dubbelleven. Een schoolreis naar Europese steden staan op de planning. Terwijl ze eigenlijk nog maar net zijn aangekomen in Venetië, staat daar Kolonel Nicholas Joseph 'Nick' Fury in zijn hotelkamer. Hij vraagt Peter hem te helpen bij een paar gewelddadige aanvallen. Met onverwachte hulp van de intergalactische nieuweling Mysterio.

Jake Gyllenhaal als Quentin Beck (Superheld Mysterio) in de film Spider-man: Far From Home

Beoordeling van Gids.tv
Met Peter Parker, MJ, Ned Leeds, Flash Thompson en Betty Brant is een prima tip om de vakantie eens uitbundig mee te starten. Het moet niet, maar handig is het wel om eerst Avengers: Endgame te bekijken. Want deze Far From Home borduurt erg slim voort op zijn voorganger. De special effects en goocheldoos van Marvel gaat weer open: wat is illusie en wat is echt? Een Europees superheldenfeest, met als stralend middelpunt ons eigen Nederland met zijn tulpenvelden en Jeroen van Koningsbrugge als voetbalsupporter. Humor, actie en vakantiegevoel staan op het menu. Kortom, gegarandeerd superhelden-plezier is een feit.

Cast
Naast Tom Holland (Captain America: Civil War) en Samuel L. Jackson (Shaft) zijn ook Zendaya (The Greatest Showman) en Jake Gyllenhaal (Nocturnal Animals) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jon Watts (Cop Car).

Spider-man: Far From Home is vanaf 4 juli 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie. Tijdsduur: 129 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Spider-Man: Far From Home met Tom Holland en vrienden gaan op vakantie naar Europa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier