Zomerstop Goede Tijden, Slechte Tijden: wat moeten we nu kijken?

Zomerstop Goede Tijden, Slechte Tijden: wat moeten we nu kijken?
Nieuwe kennisquiz Ik Weet Er Alles Van! is directe vervanger

Kijktip :

Zoals elk jaar gaan de acteurs van Goede Tijden, Slechte Tijden in de zomermaanden op vakantie. Vrijdag was de spannende zomercliff te zien, wat het einde betekent van het seizoen van de soap. Maar wat moeten de vaste kijkers nu?

Ik Weet Er Alles Van!
RTL zorgt elk jaar voor een vaste vervanger van de soap. Zo werden in eerdere zomers bijvoorbeeld programma’s als Nieuwe Tijden, Wie Doet De Afwas? en de GTST Quiz uitgezonden op het vaste GTST-tijdstip op RTL. Dit jaar wordt het nieuwe programma Ik Weet Er Alles Van! de vaste vervanger, gepresenteerd door Ruben Nicolai. In deze quiz worden zes kandidaten getest op hun specialistische kennis.

Andere alternatieven
Waar GTST met zomerstop gaat, gaat SBS rond hetzelfde tijdstip gewoon door met de realityserie Utopia. Wie van iets meer spanning houdt kan op werkdagen om 20.00 uur kijken naar NCIS op Net5. Wie wil lachen kan op dat tijdstip terecht op Veronica, waar The Big Bang Theory wordt uitgezonden. En NPO 3 zendt komende week rond deze tijd Broodje Gezond uit, een consumentenprogramma over voeding en gezondheid.

Vanaf 2 september is Goede Tijden, Slechte Tijden weer elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Tot die tijd is het even doorbijten en kun je Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zomerstop Goede Tijden, Slechte Tijden: wat moeten we nu kijken? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen