Vanavond op tv: Jinek is terug, nieuwe quiz Ik weet er alles van! en meer

Vanavond op tv: Jinek is terug, nieuwe quiz Ik weet er alles van! en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 8 juli

Kijktip :

Jeroen Pauw gaat met vakantie, en dat betekent dat Eva Jinek het stokje weer overneemt op de late avond van NPO 1. Verder begint de nieuwe quiz Ik weet er alles van!, de vervanger van Goede tijden, slechte tijden, en is op SBS de spelshow Beat the Box voor het eerst te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 8 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Ik weet er alles van!

RTL 4
RTL 4
20:00 uur

In de nieuwe kennisquiz Ik weet er alles van! strijden zes kandidaten vijf dagen lang voor een mooi geldbedrag. Elke kandidaat heeft een eigen specialisme: Disney, het Songfestival of voetbal, bijvoorbeeld. Er is ook een 'spotspeler', die de regie in handen heeft en de meeste kans maakt om geld te verdienen. De tegenspelers hebben echter ook de mogelijkheid om de spotspeler blut te spelen. Ruben Nicolai presenteert de quiz.


Docu: Nu verandert er langzaam iets

NPO 2
NPO 2
20:10 uur

De documentaire Nu verandert er langzaam iets werpt een blik op de Nederlandse coaching- en trainingscultuur: van mensen die bij het ochtendgloren varkens knuffelen in het stro tot een leiderschapstraining met paarden. Waar komt onze zoektocht naar zelfverbetering vandaan? Zijn we ooit goed genoeg? De documentaire onderzoekt verschillende vormen van zelfontplooiing en observeert vooral, zonder hoofdpersonen, interviews of voice-over.


Nieuw: Beat the Box

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In het nieuwe spelprogramma Beat the Box strijden vier teams aan hun eigen huiskamertafel om de individuele winst. De teams spelen - op het scherpst van de snede - spellen uit een goed gevulde spellendoos. De vier teams, bestaande uit familie, vrienden of stelletjes, krijgen gevarieerde opdrachten, waarbij ze al hun kennis, ervaring en behendigheid in de strijd moeten gooien om van elkaar te winnen.


Nieuw: 63 Up

NPO 2
NPO 2
22:45 uur

De vermaarde filmregisseur Michael Apted (Coal Miner's Daughter, Gorillas in the Mist, The World Is Not Enough) volgde in 1964 een groep zeer verschillende Britse kinderen van zeven jaar, en heeft ze sindsdien elke zeven jaar opnieuw gefilmd. Inmiddels zijn ze 63. De kinderen hadden allemaal verschillende sociale achtergronden op het moment dat Apted ze vroeg naar hun ideeën over het leven en de toekomst. Hoe staan ze er nu voor?


Terug: Jinek

NPO 1
NPO 1
23:00 uur

Jeroen Pauw draagt het talkshow-stokje weer over aan zijn collega Eva Jinek, die vanaf vandaag elke werkdag weer om 23:00 uur te zien is op NPO 1 met haar talkshow. Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit, en ook verslaggever Jaïr Ferwerda keert weer terug: hij is elke dag op pad voor een reportage in het land. Op dit moment zijn de gasten van de uitzending van vanavond nog niet bekend, maar zodra die bekend zijn lees je het op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Jinek is terug, nieuwe quiz Ik weet er alles van! en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV