Deze 5 nieuwe films vind je nu op Amazon Prime Video

Deze 5 nieuwe films vind je nu op Amazon Prime Video
Met Beautiful Boy, Suspiria en meer

Kijktip :

Vanaf vandaag heeft streamingdienst Amazon Prime de hartverscheurende maar prachtige film Beautiful Boy toegevoegd aan hun film- en serie-bibliotheek. Hoogste tijd om eens uit te zoeken welke (nieuwe) films er nog meer te vinden zijn. Lees hier 5 relatief nieuwe films die op Amazon Prime te streamen zijn.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Beautiful Boy (IMDb ★ 7,3, 2018)
Ontroerend en waargebeurd verhaal over een gezin waarvan de zoon (Timothée Chalamet) met een ernstige crystal meth-verslaving worstelt. Een typische acteursfilm waar de vonken vanaf vliegen. Aanstormend talent Chalamet speelt weergaloos in deze film, met ook een sterke rol van Steve Carell als de vader. Lees hier de filmrecensie op Gids.tv. Lees hier meer informatie over de film Beautiful Boy.

Timothée Chalamet en Steve Carell in de dramafilm A Beautiful Boy

2. Suspiria (IMDb ★ 6,8, 2018)
Wellicht geen aanrader als bizarre en soms heftige horror niet jouw ding is. Deze remake gaat over de jonge Amerikaanse ballerina Susie Bannion. Zij reist in het jaar 1977 naar de prestigieuze dansacademie Markos Tanz Company in Berlijn. Bij haar aankomst ontdekt Susie dat een studente genaamd Patricia onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen. De film heeft een geweldige cast met onder anderen Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), Tilda Swinton en Hollandse glorie in de vorm van Renée Soutendijk. Lees hier meer informatie over de film Suspiria.

3. The Upside (IMDb ★ 6,8, 2019)
Deze drama- en comedyfilm heeft in ieder geval een fraaie bezetting: Kevin Hart, Bryan Cranston en Nicole Kidman spelen hoofdrollen in de deze productie. Phillip is een miljardair, woonachtig in New York, die verlamd is geraakt na een ongeluk tijdens het paragliden. Hij neemt een veroordeelde misdadiger in dienst om hem te verzorgen. Herkenbaar? Inderdaad, dit is de Amerikaanse remake van de Franse film Intouchables. Lees hier meer informatie over de film The Inside.

4. The Wall (IMDb ★ 6,2, 2017)
Deze Amerikaanse thriller- en oorlogsfilm heeft niet heel veel om het lijf. Liefhebbers van genre zullen zich echter vermaken met deze aardige film. Aan de acteurs zal het zeker niet liggen. Aaron Taylor-Johnson en John Cena spelen Amerikaanse scherpschutters - gelegerd in Irak - die langzaam maar zeker beginnen te communiceren met de vijand. Lees hier meer informatie over deze film The Wall.

5. A Cure for Wellness (IMDb ★ 6,4, 2016)
De Zwitserse Alpen zijn het decor voor een duister therapeutisch instituut. Lockhart (Dane DeHaan) moet er voor zijn werk heen als blijkt dat zijn baas verdwenen is. Gedwongen tot een langer verblijf komt hij erachter dat er iets kwaadaardigs gaande is. Niet heel sterk, maar wel is de sfeer in de film erg goed gevangen. Lees hier meer informatie over de film A Cure for Wellness.

Amazon Prime kost slechts €5,99 per maand. Opzeggen kan altijd. Ook is er een optie om dertig dagen gratis te kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV