Vandaag op Wimbledon: Nadal, Federer en Serena Williams

Vandaag op Wimbledon: Nadal, Federer en Serena Williams
Ook zonder Kiki Bertens valt er nog veel te genieten

Sport :

Helaas is het Kiki Bertens niet gelukt de tweede week van Wimbledon te behalen maar gelukkig zijn er nog veel andere mooie partijen te bekijken. Zo komen vandaag onder andere Rafael Nadal, Roger Federer en Serena Williams de baan op om hun vierde ronde partij te spelen.

Williams blijft gevaarlijk
Serena Williams is slechts als elfde geplaatst maar vormt nog altijd een gevaarlijke outsider voor de winst. Ze wist het prestigieuze toernooi al zeven keer op haar naam te schrijven. Vandaag komt ze om 14:00 uur in actie tegen de als 30e geplaatste Suarez Navarro.

Ook Federer en Nadal in actie
Ook topfavorieten Roger Federer en Rafael Nadal spelen vandaag hun wedstrijd in de vierde ronde. Nadal is als eerste aan de beurt, om 14:00 uur neemt hij het op Center Court op tegen de ongeplaatste Joao Sousa. Federer speelt de derde partij op deze baan, tegen de als 17e geplaatste Matteo Berrettini.

Wimbledon is van maandag 1 tot en met zondag 14 juli dagelijks live te zien op Eurosport, Ziggo Sport en BBC One/Two. Samenvattingen zijn te zien op Gids.tv. Bekijk hier alles van Wimbledon.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vandaag op Wimbledon: Nadal, Federer en Serena Williams of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV