Uitstel van executie opnieuw te zien op RTL 4

Uitstel van executie opnieuw te zien op RTL 4
Martijn Krabbé schiet mensen te hulp

Kijktip :

Uitstel van executie is inmiddels een beproefd recept op RTL 4. Sinds 2008 gaan Martijn Krabbé en zijn team langs bij mensen die uit hun huis dreigen te worden gezet. Vanaf dinsdag 9 juli wordt het elfde seizoen herhaald op RTL 4.

Hulp gezocht
De mensen in Uitstel van executie zitten allemaal zó zwaar in de financiële problemen dat ze zelfs hun huis uit moeten. Martijn Krabbé heeft een speciaal team samengesteld, met een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach, om de mensen te behoeden voor de veilinghamer en onherstelbare financiële schade.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering staan Ad en Carla uit Bodegraven centraal. Zij hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking, waardoor ze in een aangepast huis wonen. Daar moesten ze noodgedwongen uit toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. De familie woont nu in een goedkope huurwoning.

Uitstel van executie is vanaf dinsdag 9 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Uitstel van executie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uitstel van executie opnieuw te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV