Vanavond op tv: Nationaal Stressdebat, start natuurdocuserie Wild Metropolis en meer

Vanavond op tv: Nationaal Stressdebat, start natuurdocuserie Wild Metropolis en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 9 juli

Kijktip :

Vanavond is op tv onder meer het interessante Nationaal Stressdebat live te volgen, dat praat over de toename van stress in de Nederlandse samenleving. Wil je helemaal geen stress? Dan kun je terecht op Canvas voor de fraaie natuurdocumentaire Wild Metropolis. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 9 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nationaal Stressdebat

NPO 2
NPO 2
20:25 uur

Het Nationaal Stressdebaat is vanavond live te zien op NPO 1. Elles de Bruin en Cees Grimbergen presenteren een uitzending over stress, burn-outs en overbelasting. Steeds meer Nederlanders krijgen te maken met een burn-out, wat langzaam uitgroeit tot volksziekte nummer één. Naast mentale problemen leidt het ook tot fysieke klachten, zoals een verhoogde bloeddruk. Hoe moeten we hiermee omgaan?


Start: Beruchte gevangenissen - Ewout in de cel

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

RTL 5 begint vanavond met de herhalingen van Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel, waarin presentator Ewout Genemans gevangenissen bezoekt die je maar op één manier kunt omschrijven: de hel op aarde. Genemans wordt vrijwillig opgesloten in zes van de beruchtste gevangenissen ter wereld, waar geweld en ziektes hoogtij vieren en de ratten als het donker wordt tevoorschijn komen en de cellen teisteren.


Uitstel van executie: start herhalingen

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Ook Uitstel van executie wordt herhaald, maar dan op RTL 4. Het elfde seizoen is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op de zender. Martijn Krabbé heeft een speciaal team samengesteld om mensen die diep in de financiële problemen zitten te helpen. Samen met een makelaar, een bouwadviseur en een professionele budgetcoach probeert hij te voorkomen dat de mensen hun huis uit moeten. In de eerste aflevering staan Ad, Carla en hun vier kinderen centraal.


Nieuw: Savage Builds

Discovery Channel
Discovery Channel
20:30 uur

We kennen Adam Savage vooral als één van de Mythbusters, die jarenlang hardnekkige legendes op waarheid testten. In zijn nieuwe programma Savage Builds worden de experimenten alleen maar uitbundiger. Savage bouwt grotere en gevaarlijke bouwwerken dan hij ooit heeft gedaan, zoals een Iron Man-pak uit de 3D-printer dat echt kan vliegen. Hij werkt hiervoor samen met diverse experts, zoals uitvinder Richard Browning.


Nieuw: Wild Metropolis

Canvas
Canvas
21:10 uur

Op Canvas begint vanavond de prachtige natuurdocumentaire Wild Metropolis, die in drie afleveringen een beeld schetst van het leven van wilde dieren in de grote stad. In een toenemende verstedelijkte wereld worden leefomgevingen van dieren steeds meer opgeslokt, waardoor ze naar oplossingen moeten zoeken om te overleven. Het blijkt dat dat heel aardig lukt: zelfs otters en pythons weten in de stad hun weg te vinden.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nationaal Stressdebat, start natuurdocuserie Wild Metropolis en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen