Vandaag op Wimbledon: kwartfinales Simona Halep en Serena Williams

Vandaag op Wimbledon: kwartfinales Simona Halep en Serena Williams
Favorieten strijden om plaats in de halve finale

Sport :

De kwartfinales van Wimbledon van vandaag zijn zeker het bekijken waard. Topfavorieten Simona Halep en Serena Williams komen beiden in actie.

Williams speelt tegen Riske, die Barty versloeg
Serena Williams speelt vanaf 14:00 uur op het Center Court tegen de ongeplaatste Alison Riske, die in de vorige ronde de nummer één van de plaatsingslijst versloeg. Ashleigh Barty moest na drie sets haar meerdere erkennen in de Amerikaanse. Williams lijkt per wedstrijd meer in haar vorm te komen dus het valt nog maar te bezien of Riske voor een nieuwe stunt kan gaan zorgen.

Halep treft Zhang
Ook Simona Halep speelt vandaag haar kwartfinale. Zij treft Shuai Zhang uit China. Ook die partij begint om 14:00 uur. Halep was gisteren nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van de sensatie van het toernooi, de slechts 15-jarige Cori Gauff.

Wimbledon is van maandag 1 tot en met zondag 14 juli dagelijks live te zien op Eurosport, Ziggo Sport en BBC One/Two. Samenvattingen zijn te zien op Gids.tv. Bekijk hier alles van Wimbledon.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vandaag op Wimbledon: kwartfinales Simona Halep en Serena Williams of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV