Topdokters keert terug op RTL 4

Topdokters keert terug op RTL 4
Vlaamse versie elke woensdag te zien

Kijktip :

Afgelopen voorjaar was de Nederlandse serie Topdokters te zien op RTL 4, waarin een aantal van de beste artsen van Nederland werden gevolgd bij hun werkzaamheden. Er is ook een Vlaamse versie, en ook die wordt uitgezonden door RTL 4.

Specialisten
In Topdokters worden acht Vlaamse specialisten gevolgd. Ze horen bij de toonaangevendste artsen van België en staan hoog aangeschreven in hun vakgebied. De artsen zetten zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel in voor het welzijn van hun patiënten. De dokters nemen je mee achter de schermen, zowel op professionel als privégebied.

Evenwicht
Het is voor artsen belangrijk om een zeker evenwicht te bewaren. Hoe gaan ze bijvoorbeeld om met moeilijke momenten, zoals een slechtnieuwsgesprek? Wat is de juiste balans tussen betrokkenheid en afstand tot de patiënt? En hoe gaan ze thuis om met de ervaringen op hun werk? Alle artsen hebben drie dingen gemeen: de passie om te innoveren, te inspireren en te motiveren.

De Vlaamse versie van Topdokters is vanaf woensdag 10 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Topdokters terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Topdokters keert terug op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV