Start Hufterproef op NPO 3

Start Hufterproef op NPO 3
Durven mensen in te grijpen?

Kijktip :

Het concept van het programma Hufterproef is inmiddels bekend, maar het blijft fascinerende situaties opleveren. Acteurs belagen elkaar op het asociale af om te kijken of omstanders durven in te grijpen. Hoe staat het met de assertiviteit van Nederlanders?

Verborgen camera
Alle situaties worden vastgelegd met verborgen camera's, waarop goed te zien is welke mensen wat van zich laten horen als ze zien dat een medemens asociaal wordt behandeld. In de herhalingen van het afgelopen seizoen is onder meer te zien hoe een louche talentscout op een terras heeft afgesproken met een meisje (Merel Rutgers) dat heel graag bekend wil worden. Deze meisjes zijn vaak het doelwit van mannen die hele andere plannen hebben.

Horeca en drogisterij
Er is nogal eens kritiek op de klantvriendelijkheid van medewerkers in de horeca, en het acceptatievermogen van terrasbezoekers wordt tot het uiterste getest door een hufter-ober. Aan de andere kant zijn er genoeg Nederlanders die zich asociaal gedragen in de winkel. Zo is te zien hoe een klant in een drogisterij in Woerden alle producten uitprobeert, om ze vervolgens geopend terug te zetten in het schap.

De herhalingen van Hufterproef zijn vanaf woensdag 10 juli wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Hufterproef terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Start Hufterproef op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV