Vanavond op tv: laatste aflevering Opstandelingen, start Vlaamse versie Topdokters en meer

Vanavond op tv: laatste aflevering Opstandelingen, start Vlaamse versie Topdokters en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 10 juli

Kijktip :

Vanavond is alweer de laatste aflevering van Opstandelingen te zien, het programma waarin Sophie Hilbrand op zoek gaat naar slepende conflicten in Nederland en probeert die op te lossen. Verder is onder meer de start van de Vlaamse versie van Topdokters te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 10 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Opstandelingen

NPO 2
20:25 uur

In de laatste aflevering van Opstandelingen, het programma over bewoners in Nederland die strijden tegen lokaal bestuurlijk onrecht, gaat presentatrice Sophie Hilbrand naar de Haagse wijk Duindorp bij Scheveningen. De wijk is regelmatig negatief in het nieuws gekomen, onder meer door de overlast van de nieuwjaarsvuren, die een enorme vonkenregen veroorzaakten. Ook zou er sprake zijn van racisme in de wijk.


Terug: Topdokters

RTL 4
20:30 uur

Na de Nederlandse editie van het programma Topdokters is vanaf vanavond de Belgische versie van het programma te zien. Elke woensdag om 20:30 uur op RTL 4. In het programma worden acht specialisten op verschillende medische gebieden gevolgd, zowel tijdens hun werk als in hun privéleven. De artsen zetten zich met hart en ziel in voor het welzijn van hun patiënten, maar het vak roept ook genoeg vragen op. Die probeert Topdokters te beantwoorden.


Start: Hotter Than My Daughter

RTL 5
20:30 uur

Vanaf vanavond wordt het make-overprogramma Hotter Than My Daughter elke woensdag om 20:30 uur herhaald op RTL 5. Hierin gaat Patty Brard op zoek naar de uitbundigste en spraakmakendste uitdossingen van moeders en dochters. In de eerste aflevering bezoekt Brard de 44-jarige Fouzia, die zich vaak in het zwart kleedt maar ook Disney-leggings draagt, en de 39-jarige Gosia, die zich lekker jong uitdost met panterprintjes en bling-bling.


Andere Tijden: op vakantie naar Spanje

NPO 2
21:20 uur

Andere Tijden komt met een speciale zomerse uitzending, waarin de geschiedenis van vakantie vierende Nederlanders in Spanje wordt belicht. In vijftig jaar tijd is het begrip "op vakantie naar Spanje" namelijk verandert van exotisch tot doodnormaal. Met aandoenlijke en soms hilarische beelden is te zien hoe vakantiegangers vroeger door de hele buurt werden uitgezwaaid, maar dat je in Spanje tegenwoordig gewoon Friet van Piet kan eten.


Start: Hufterproef

NPO 3
21:30 uur

Ook de NPO herhaalt deze zomer enkele programma's, waarvan Hufterproef er één is. Durven Nederlanders in te grijpen in pijnlijke en gênante conflictsituaties? De onverbiddelijke verborgen camera legt alles vast. In de eerste aflevering is onder meer te zien hoe een louche talentscout een ambitieus meisje dat bekend wil worden onheus bejegend en hoe een terrasbezoeker het slachtoffer is van een asociale ober.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: laatste aflevering Opstandelingen, start Vlaamse versie Topdokters en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV