Documentaire Boter, kaas noch eieren over veganisme op tv

Documentaire Boter, kaas noch eieren over veganisme op tv
NPO 3 onderzoekt veganistische levensstijl

Kijktip :

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig veganist. Daar hebben ze allerlei redenen voor: van protest tegen dierenmishandeling en klimaatverandering tot het idee dat het gezonder voor je is. Er zijn echter nog genoeg vragen te beantwoorden over veganisme, zo blijkt uit de documentaire Boter, kaas noch eieren.

Bill Clinton en Beyoncé
Twee van de bekendste celebrity's die zweren bij een veganistische levensstijl zijn voormalig president Bill Clinton en muziekicoon Beyoncé. Ze eten geen vlees, maar ook geen boter, kaas, eieren of andere dierlijke producten. Het roept echter wel vragen op: is die veganistische levensstijl eigenlijk wel goed voor je? En kun je het wel maken om vrienden en familie op te zadelen met jouw idealen?

Milouska Meulens
Reden genoeg voor BNNVARA-presentatrice Milouska Meulens - zelf overtuigd veganist - om op onderzoek uit te gaan. Ze vertelt de kijker alles over haar levensstijl en de moeilijkheden en dilemma's die het met zich meebrengt. Haar belangrijkste doel is om te onderzoeken of het waar is dat een veganistisch 'dieet' slecht is voor je gezondheid. Daarvoor gaat ze te rade bij diverse deskundigen.

De documentaire Boter, kaas noch eieren is op donderdag 11 juli om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de documentaire Boter, kaas noch eieren terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Boter, kaas noch eieren over veganisme op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: protest, president, vlees, onderzoek, uitzending, gezondheid, documentaire, presentatrice, kaas, dierenmishandeling, dieet, klimaatverandering, npo, bill clinton, milouska, deskundigen, boter, eieren, veganist, milouska meulens, eten, celebrity, meulens, familie, npo 3, bnnvara, doel, terugkijken, slecht, producten


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV