Svitolina - Halep live op tv in halve finale Wimbledon

Svitolina - Halep live op tv in halve finale Wimbledon
Een van de twee maakt debuut als finalist

Sport :

Op donderdag 11 juli spelen Elina Svitolina en Simona Halep om 14.00 uur de eerste halve finale op Wimbledon. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Eurosport 1 en online via de Eurosport Player.

Svitolina
De twee speelsters zijn de nummers acht en zeven van de plaatsingslijst. Svitolina is een 24-jarige Oekraïense. De staat voor het eerst in een halve finale op een grand slam.

Halep
Tegenstander Simona Halep (27 jaar) komt uit Roemenië en won vorig jaar Roland Garros. Op Wimbledon kwam ze nooit verder dan de halve finale in 2014.

De finale van Wimbledon bij de vrouwen is zaterdag 13 juli om 15.00 uur te zien op NPO 2 en Eurosport 1.

Svitolina - Halep is donderdag 11 juli om 14.00 uur live te zien op Eurosport 1 en de Eurosport Player. Daarna is de tweede halve finale Williams - Strycova te zien. Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Svitolina - Halep live op tv in halve finale Wimbledon of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: vrouwen, wedstrijd, kpn, live, ziggo, finale, serena williams, Roland Garros, simona halep, wimbledon, npo, grand slam, tegenstander, halve finale, eurosport, strycova, online, elina svitolina, npo 2, eurosport player, live op tv, de staat


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV