NPO 2 zendt Een Ode Aan Remco Campert uit ter ere van 90e verjaardag

NPO 2 zendt Een Ode Aan Remco Campert uit ter ere van 90e verjaardag
Feestelijke avond met muzikale en literaire odes

Nieuws :

Remco Campert mag 28 juli negentig kaarsjes uitblazen, en NPO 2 laat deze bijzondere verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. Het gaat om een speciale uitzending op 21 juli op NPO 2 van een feestelijke avond die in het teken stond van Campert, als ode aan deze schrijver.

Muzikale en literaire odes
Vorig jaar werd een feestelijke avond georganiseerd voor Campert in de Kleine Komedie in Amsterdam. Zijn muzikale en literaire vrienden kwamen langs en traden op. In het programma zijn de hoogtepunten van deze avond te zien. Onder meer artiesten als Giovanca, Ramsey Nasr, Kees van Kooten en Jan Mulder brengen een bijzondere ode aan Campert. Ook betreedt Campert zelf het toneel om een gedicht voor te dragen.

Een Ode Aan Remco Campert wordt zondag 21 juli om 22.40 uur uitgezonden op NPO 2. De herhaling wordt op Campert’s verjaardag op 28 juli uitgezonden, om 19.15 uur op NPO 2.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NPO 2 zendt Een Ode Aan Remco Campert uit ter ere van 90e verjaardag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: amsterdam, jan mulder, verjaardag, uitzending, ramsey, kees van kooten, schrijver, toneel, kleine komedie, npo, zondag, hoogtepunten, komedie, giovanca, gedicht, ramsey nasr, remco campert, npo 2, avond, herhaling


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV