Laatste aflevering Jaïr in goed gezelschap op NPO 1

Laatste aflevering Jaïr in goed gezelschap op NPO 1
Jaïr Ferwerda op bezoek bij succesvolle Nederlanders

Kijktip :

De laatste aflevering van Jaïr in goed gezelschap staat alweer voor de deur. In het programma gaat Jaïr Ferwerda op bezoek bij succesvolle, ondernemende Nederlanders. Wat is het geheim van hun succes en hoe hebben ze hun positie bereikt?

Van vastgoed tot dj's
In de laatste aflevering bezoekt Ferwerda mensen uit zeer verschillende vakgebieden. Maarten de Gruyter stamt af van de succesvolle kruideniersfamilie De Gruyter, maar is zelf inmiddels zeer succesvol als vastgoedondernemer. Jasja Heijboer is eigenares van het dj-boekingskantoor Ace Agency, de drijvende kracht achter grote namen als Martin Garrix en Don Diablo.

Jinek
Jaïr Ferwerda is sinds deze week ook weer te zien in de talkshow Jinek, waar hij tussen de gesprekken van Eva Jinek door te zien is als razende reporter in den lande. Ferwerda profileert zich in Jinek vooral als politiek verslaggever, die niet bang is om de Nederlande Tweede Kamerleden het vuur aan de schenen te leggen.

De laatste aflevering van Jaïr in goed gezelschap is op vrijdag 12 juli om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jaïr in goed gezelschap terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Jaïr in goed gezelschap op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV