North Sea Jazz 2019 live op tv bij NTR

North Sea Jazz 2019 live op tv bij NTR
Twee dagen achter elkaar op NPO 2

Kijktip :

Op vrijdag 12 juli barst de 44ste editie van het North Sea Jazz Festival los in Ahoy Rotterdam. Een groot aantal bekende artiesten uit de soul- en jazzwereld reizen af naar Nederland, en NPO 2 doet op zaterdag 13 en zondag 14 juli verslag van het festival.

Indrukwekkende line-up
Opnieuw heeft de organisatie een indrukwekkende line-up weten samen te stellen. Op vrijdag 12 juli betreden onder anderen Rag'n'Bone Man, Burt Bacharach, Anita Baker, Joe Jackson en Tower of Power het podium. Op zaterdag 13 juli is het de beurt aan artiesten als Juanes, Jonathan Jeremiah, Jamie Cullum, Kenny Wayne Shepherd, Macy Gray en Toto. De laatste dag wordt gevuld door onder meer Daryl Hall & John Oates, Gladys Knight, Chick Corea, Janelle Monáe en Lauryn Hill.

Festivalverslag
De NTR doet live festivalverslag, met livebeelden van optredens, reportages, interviews en backstage impressies. Ook op de radio is er aandacht voor het festival: op zaterdag 13 en zondag 14 juli zendt NPO Radio 2 tussen 06.00 uur en 20.00 uur de Soul & Jazz Lijst uit, met de beste soul, jazz, funk en disco ooit gemaakt.

Nagenieten
Van 15 tot en met 21 juli is er op NPO 2 Extra ruimte voor nagenieten: elke dag zendt de zender om 22.30 uur niet vertoonde beelden van North Sea Jazz uit. NPO 2 Extra, het themakanaal voor kunst, cultuur en documentaires, is te zien op kanaal 88 (KPN, XS4all en Telfort) of kanaal 222 (Ziggo).

North Sea Jazz 2019 is op zaterdag 13 en zondag 14 juli om 22.40 uur te zien op NPO 2.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op North Sea Jazz 2019 live op tv bij NTR of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV