Beter laat dan nooit keert terug op RTL 4

Beter laat dan nooit keert terug op RTL 4
Olcay Gulsen op reis met tv-legendes

Kijktip :

Het realityprogramma Beter laat dan nooit was vorige zomer een groot succes op RTL 4. Nu heb je de kans om het bijzondere reisprogramma nogmaals te kijken: RTL besluit de trip van Olcay Gulsen en vier tv-legendes te herhalen.

Roadtrip
Wie kent ze niet? Tv-legendes Willibrord Frequin (76), Peter Faber (74), Gerard Cox (78) en Barrie Stevens (74) waren samen ruim 175 jaar lang op televisie te bewonderen. Nu besluiten ze op een bijzondere roadtrip door Zuidoost-Azië te gaan. Acht weken lang zijn hun avonturen in Japan, Vietnam, Thailand en Sri Lanka te zien.

Hilarisch
Met vier oude mannen die het maken van een grappig tv-programma wel onder de knie hebben is het geen verrassing dat Beter laat dan nooit talloze hilarische hoogtepunten kent: van een Mario Kart-race door de straten van Tokio tot het volgen van bokslessen in Bangkok. Tussendoor is er echter ook ruimte voor emotionele en openhartige gesprekken, waardoor het een programma met een lach en een traan is.

Beter laat dan nooit is vanaf maandag 15 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beter laat dan nooit keert terug op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen