Nieuw seizoen De slimste mens begint op NPO 2

Nieuw seizoen De slimste mens begint op NPO 2
Wie is de slimste?

Kijktip :

Zet twee bejaarde mannen bij elkaar, knoop er een quizje met semi-BN'ers aan vast en je hebt dé succesformule van NPO 2 te pakken. De slimste mens is al sinds 2012 een kijkcijferhit. Op maandag 15 juli keert de kennisquiz terug voor een nieuw seizoen.

Kandidaten
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt afgetrapt door de populaire radio-dj Bram Krikke, RamBam-presentatrice Sophie Frankenmolen en Siemon de Jong, bakker in het programma Taarten van Abel. Elke aflevering valt de speler bij wie alle seconden worden weggespeeld af. Later in het seizoen spelen onder anderen Eerste Kamerlid Mei Li Vos, zanger Paul de Munnik en programmamaker Danny Ghosen mee.

Spelonderdelen
Alle bekende spelonderdelen keren weer terug, van de relatief rustige beginronde 3-6-9 tot de gevreesde puzzelronde. Philip Freriks presenteert als vanouds op zijn unieke manier, en hij wordt natuurlijk bijgestaan door het enige, alwetende jurylid Maarten van Rossem. Die zal op geheel eigen wijze zijn licht laten schijnen op de vragen, de gasten, Freriks én zijn eigen ervaringen.

De slimste mens is vanaf maandag 15 juli elke werkdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De slimste mens begint op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV