Film update: Eerste reacties The Lion King, voorbeschouwing San Diego Comic Con en toekomst Spider-Man?

Film update: Eerste reacties The Lion King, voorbeschouwing San Diego Comic Con en toekomst Spider-Man?
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

The Lion King: gemixte reacties
Volgende week donderdag gaat de nieuwe Disney remake The Lion King in première. Een aantal geluksvogels hebben de film al mogen zien. De reactie zijn erg gevarieërd. Zo zijn er de flink kritische recensies, die melden dat de film "niet vernieuwend' is en de film "eerder een natuurdocumentaire dan een speelfilm" lijkt. En dan zijn er ook de positieve recensies. Uiteindelijk kan je het alleen voor jezelf bekijken. Ga de film zien, vanaf 17 juli te zien in de bioscoop.

Wij zagen de film uiteraard al. Lees hier onze recensie van The Lion King


San Diego Comic Con: geen DC, verrassingen Marvel?
Volgend weekend is het weer tijd voor de grootste comic con van het jaar: de San Diego Comic Con. Er staan weer veel verrassingen op ons te wachten. Zo staat een grote Hall H-bijeenkomst van Marvel Studios op het programma, waarbij de toekomstplannen van het MCU worden. Verder komen ook Star Trek, Terminator, de nieuwe Netflix serie The Witcher en verschillende game-makers (o.a. The Avengers game) naar San Diego. Een grote afwezige: DC. Zij wachten waarschijnlijk op volgend jaar en durven niet te concurreren met het grote Marvel-panel.


Wat is de toekomst van Spider-Man in het MCU?
Over toekomstplannen van het MCU gesproken: die van Spider-Man zijn na de release van Spider-Man: Far From Home een stuk onzekerder geworden. Als de film geen 1 miljard dollar ophaalt, neemt Sony de rechten op het karakter in zijn geheel terug. Bekend is dat Sony een eigen SpiderVerse op wil tuigen (met Venom als beginpunt), waarvoor ze uiteraard Spider-Man nodig hebben. De 1 miljoen lijkt wel gehaald te worden, maar de toekomst van Spidey in het MCU is dus zeer onzeker.


Kort nieuws

  • Triets nieuws: Disney Channel-ster Cameron Boyce is zondag overleden. Hij werd maar 20 jaar.
  • Netflix gaat een film maken met een reuze-budget en sterren als Dwayne 'The Rock' Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds. Benieuwd!
  • Halle Bailey is gecast als Ariel in The Little Mermaid. Dat brengt de nodige controverse met zich mee.
  • En dan: filmrecensies! Door een weekje afwezigheid van de film update liggen er nogal wat klaar om gelezen te worden: Booksmart, Annabel Comes Home, Spider-Man: Far From Home en The Lion King!
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Film update: Eerste reacties The Lion King, voorbeschouwing San Diego Comic Con en toekomst Spider-Man? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen