Serie Update: Friends naar WarnerMedia, nieuwe sitcom Space Force en flinke cijfers Stranger Things

Serie Update: Friends naar WarnerMedia, nieuwe sitcom Space Force en flinke cijfers Stranger Things
Wekelijks portie serienieuws op Gids.tv

Nieuws :

Met de nieuwste streamingservices Disney+ en WB op komst en het bestaande Hulu, Amazon Prime en Netflix draait de wereld van de (tv-)series sneller dan ooit! Op Gids.tv praten we je elke zondag bij over het laatste serienieuws en -geruchten!

Friends verdwijnt van Netflix?
De fans van de serie Friends hadden even de schrik van hun leven afgelopen week. De serie zou van Netflix worden gehaald! Alhoewel Warner Bros. de serie voor een astronomisch bedrag van de Amerikaanse Netflix heeft laten halen om dit najaar op HBO MAX te plaatsen, is in Nederland nog geen sprake van een eventuele verwijdering. Gelukje dus voor ons.

Kan sitcom Space Force Netflix redden?
Over sitcoms gesproken: het gat dat Friends op de Amerikaanse Netflix achterlaat, zal moeten worden opgevuld. Dat wil Netflix doen met een bekend koppel: producent Greg Daniels en acteur Steve Carell. Samen maakten zij de hitserie The Office, nu werken ze aan een serie genaamd Space Force. President Donald Trump geeft de opdracht binnen de Amerikaanse defensie een ruimtedivisie op te richten.

Flinke cijfers voor Stranger Things, komt er een vijfde seizoen?
Het derde seizoen van Stranger Things is immens populair. De kijkcijfers rijzen de pan uit, want met 40,7 miljoen huishoudens hebben ze het Netflix-record te pakken. Het vierde seizoen is besteld en in de maak. Het kan echter zomaar de laatste zijn: het concept 'kinderen tegen het kwaad' lijkt langzaam op, volgens de showrunners.

Kort nieuws

  • De spin-off van Game of Thrones heeft een nieuwe locatie: Italie.
  • De nieuwe Walking Dead-serie heeft zijn hoofdrolspelers te pakken. Alexa Mansour, Nicolas Cantu en Hal Cumpston zijn de namen.
  • De nieuwe poster van Star Trek: Picard toont hoofdrolspeler Patrick Stewart met: een hond!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV