Vanavond op tv: Roxeanne Hazes in Tims Tent en wielerploeg TeleVizier in Andere Tijden Sport

Vanavond op tv: Roxeanne Hazes in Tims Tent en wielerploeg TeleVizier in Andere Tijden Sport
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 14 juli

Kijktip :

Roxeanne Hazes brengt vandaag een bezoek aan de bungalow van presentator Tim den Besten. De rebellen-wielerploeg TeleVizier komt aan bod in Andere Tijden Sport en op Veronica start de Indiana Jones-filmreeks. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 14 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: Indiana Jones-filmreeks

Veronica
Veronica
20:30 uur

Amerikaanse avonturenfilm.

Het is 1936. Archeoloog Indiana Jones heeft in de jungle van Peru een gouden beeldje gevonden. Het wordt hem meteen afhandig gemaakt door zijn rivaal René Belloq. Terug in de VS wordt Jones gecontacteerd door de CIA, die hem vraagt de Joodse Ark des Verbonds op te sporen, vooraleer de nazi's er de hand op kunnen leggen.


De Toren: de dodo

NPO 2
NPO 2
21:20 uur

In de voorlaatste aflevering van De Toren gaat het over de dodo.

Allerdoodste
De dodo is de beroemdste en allerdoodste vogel ter wereld. Het fabeldier is vierhonderd jaar na zijn definitieve vertrek van onze planeet alomtegenwoordig op kussenslopen, broodtrommels en boekomslagen.

Jan Wolkers
Maar wat weten we van die vogel? Er is zo weinig van overgebleven dat Jan Wolkers schreef dat je de verzamelde brokstukken op de bagagedrager van je fiets kunt afvoeren. In aflevering vijf van de spannende serie over natuurhistorie volgt Marcel Musters een Amerikaanse Nederlander die op het eiland Mauritius een dodoschat vindt.


Tims ^ tent: Roxeanne Hazes

NPO 3
NPO 3
22:45 uur

In de derde aflevering van 'Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren' komt zangeres Roxeanne Hazes langs met haar hondje Dusty.

Spotlights
Hoe ziet Roxeanne, die 'haar halve jeugd' op de Rotterdamse camping van haar opa en oma doorbracht, haar leven in de spotlights? In een openhartig gesprek vertelt Roxeanne dat ze in een volgend leven graag eens een biertje met haar vader zou drinken om bij te praten over alles wat er sinds zijn overlijden is gebeurd.

Toekomst
Hoe ziet Roxeanne zichzelf over twintig jaar? Staat ze dan nog steeds voor volle zalen of leidt ze dan een heel ander leven?


Andere Tijden Sport: rebellenploeg TeleVizier

NPO 1
NPO 1
23:00 uur

In deze nieuwe aflevering van Andere Tijden Sport vanavond het verhaal van wielerploeg TeleVizier, een 'rebellenclub op wielen'.

Sponsorploeg
Na de grote Toursuccessen in de jaren vijftig is het Nederlandse profwielrennen begin 1964 op sterven na dood. Het lukt in Nederland niet om een sponsorploeg op de been te krijgen, ook de beroemde ploegleider Kees Pellenaars niet.

TeleVizier
Als de topcoureurs al elders onderdak hebben gevonden, weet Pellenaars vlak vóór de Tour van 1964 toch een geldschieter te strikken, TeleVizier. Het tegendraadse, jonge weekblad en Pellenaars passen goed bij elkaar.

Rebellenploeg
Het clubje onervaren Brabantse amateurs waarmee hij naar Frankrijk afreist ontpopt zich tot een rebellenploeg. Jagend op etappezeges lappen ze de regels aan hun laars. Een van hen, Kees Haast, blijkt verrassend genoeg een begenadigd klimmer.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Roxeanne Hazes in Tims Tent en wielerploeg TeleVizier in Andere Tijden Sport of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen