De Nijmeegse Vierdaagse op TV}

De Nijmeegse Vierdaagse op TV
SBS6 en KRO-NCRV doen dagelijks verslag van de wandeltocht

Kijktip :

Dinsdag 16 juli start het grootste jaarlijkse wandelevenement van Nederland: tienduizenden wandelaars doen mee aan de Nijmeegse Vierdaagse. Net zoals ieder jaar is er weer veel aandacht voor het evenement op tv en in andere media. We zetten de mogelijkheden om de wandeltocht te volgen voor je op een rij.

Het gevoel van de Vierdaagse op NPO1
Het Gevoel van de Vierdaagse, met presentator Fons de Poel, is van dinsdag tot en met vrijdag dagelijks te zien op NPO1. Samen met Sander de Cramer, doet De Poel op zijn eigen kenmerkende wijze verslag van het wandelevenement. In korte minireportages zoemt het programma in op de wandelaars met verhalen over het lopen, de liefde, het lijden en het leven, zo is te lezen op de website van het programma.

Het gevoel van de Vierdaagse is dinsdag 16 juli om 19.00 uur en 17 tot en met 19 juli om 19.10 uur te zien op NPO 1.

De Vierdaagse op SBS6
Ook Hart van Nederland-presentatrice Evelien de Bruijn doet elke dag om 23:30 uur, na Shownieuws, op SBS6 verslag van de wandeltocht. Ze spreekt met de wandelaars op locatie, heeft contact met de organisatie en neemt een kijkje achter de schermen. Daarnaast heeft ze speciale aandacht voor deelnemers met bijzondere verhalen.

De Vierdaagse is vanaf maandag 15 juli iedere dag om 23:30 uur te zien op SBS6.

Vierdaagse op Twitter
Volg al het laatste nieuws over het evenement via het officiële Twitteraccount van de Vierdaagse Nijmegen. Benieuwd naar video's en tweets van wandelaars en bezoekers, volg dan #vierdaagse.

Ook op Gids.tv zal er de komende dagen veel aandacht zijn voor de Nijmeegse Vierdaagse. We zullen de leukse beeldfragmenten direct op onze website plaatsen zodat je niets van het evenement hoeft te missen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Nijmeegse Vierdaagse op TV of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV