Schitterende serie Picnic at Hanging Rock begint op Canvas

Schitterende serie Picnic at Hanging Rock begint op Canvas
Mysterieuze verdwijning in Australië

Kijktip :

Canvas zendt vanaf dinsdag 16 juli de zesdelige dramaserie Picnic at Hanging Rock uit. Drie dinsdagen achter elkaar zijn dubbele afleveringen van de mysterieuze serie te zien, die draait om de verdwijning van een aantal meisjes.

Filmklassieker
De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Joan Lindsay, dat in 1975 al op fenomenale wijze werd verfilmd door Peter Weir. De filmklassieker Picnic at Hanging Rock geldt nog altijd als één van de belangrijkste en beste Australische films aller tijden. De serie had dus grote schoenen om in te stappen. In de serie speelt Natalie Dormer (bekend van Game of Thrones) de hoofdrol.

Het verhaal
De belangrijkste dramatische ontwikkeling in het verhaal is de verdwijning van drie schoolmeisjes en hun gouvernante. Tijdens een uitstapje naar het Hanging Rock-gebergte, op Valentijnsdag in het jaar 1900, verdwijnen ze zonder een spoor achter te laten. De serie laat zien wat de gevolgen zijn van de verdwijning. Wat is er met het viertal gebeurd?

De serie Picnic at Hanging Rock is vanaf dinsdag 16 juli drie dinsdagen om 22.00 uur te zien op Canvas.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schitterende serie Picnic at Hanging Rock begint op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen