Prachtige dramafilm The Age of Adaline dinsdag te zien op RTL 8

Prachtige dramafilm The Age of Adaline dinsdag te zien op RTL 8
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Op dinsdag 29 september zendt RTL 8 de bijzondere romantische film The Age of Adaline uit. Niet alleen het verhaal is uniek: we kunnen ook genieten van een Nederlandse acteur in de hoofdrol. Michiel Huisman, die al furore maakte in Game of Thrones, deelt het scherm met superster Blake Lively. Je kunt The Age of Adaline streamen via Netflix en Videoland.

Het verhaal
Maar allereerst even dat unieke scenario van de film. Blake Lively speelt Adaline Bowman, een 29-jarige vrouw die op miraculeuze niet meer ouder wordt. Al snel komt de FBI hierachter, waardoor de vrouw moet onderduiken en zich constant een andere identiteit aan moet meten om uit de handen van de achterdochtige FBI te blijven. Dan ontmoet ze Ellis Jones (Huisman) en komt ze voor een onmogelijk dilemma te staan.

Acteerveteranen
The Age of Adaline is een heerlijke film met een bijzonder uitgangspunt, overgoten met hartverscheurende romantiek. Blake Lively kennen we natuurlijk van de serie Gossip Girl en films als The Town en A Simple Favor, maar in de bijrollen zien we twee acteergiganten. Harrison Ford (Star Wars, Raiders of the Lost Ark, Blade Runner en veel meer) speelt een oude liefde van Lively, terwijl Oscarwinnares Ellen Burstyn (The Exorcist, Requiem for a Dream, Interstellar) ook een fraaie rol heeft.

The Age of Adaline wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op dinsdag 29 september om 20.30 uur te zien op RTL 8.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV