Film op tv: Michiel Huisman schittert in The Age of Adaline}

Film op tv: Michiel Huisman schittert in The Age of Adaline
Neerlands trots naast acteerveteranen

Kijktip :

Op dinsdag 16 juli zendt RTL 8 de bijzondere romantische film The Age of Adaline uit. Niet alleen het verhaal is uniek: we kunnen ook genieten van een Nederlandse acteur in de hoofdrol. Michiel Huisman, die al furore maakte in Game of Thrones, deelt het scherm met superster Blake Lively.

Het verhaal
Maar allereerst even dat unieke scenario van de film. Blake Lively speelt Adaline Bowman, een 29-jarige vrouw die op miraculeuze niet meer ouder wordt. Al snel komt de FBI hierachter, waardoor de vrouw moet onderduiken en zich constant een andere identiteit aan moet meten om uit de handen van de achterdochtige FBI te blijven. Dan ontmoet ze Ellis Jones (Huisman) en komt ze voor een onmogelijk dilemma te staan.

Acteerveteranen
Een heerlijke film met een bijzonder uitgangspunt, overgoten met hartverscheurende romantiek. Blake Lively kennen we natuurlijk van de serie Gossip Girl en films als The Town en A Simple Favor, maar in de bijrollen zien we twee acteergiganten. Harrison Ford (Star Wars, Raiders of the Lost Ark, Blade Runner en veel meer) speelt een oude liefde van Lively, terwijl Ellen Burstyn (The Exorcist, Requiem for a Dream, Interstellar) ook meespeelt.

The Age of Adaline wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op dinsdag 16 juli om 20.30 uur te zien op RTL 8.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Film op tv: Michiel Huisman schittert in The Age of Adaline of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV