Netflix-recensie: Nieuwe actiethriller Point Blank zit vol ontvoering en corruptie

Netflix-recensie: Nieuwe actiethriller Point Blank zit vol ontvoering en corruptie
MCU-sterren Anthony Mackie en Frank Grillo in actie

Kijktip :

Afgelopen vrijdag heeft Netflix de actiethriller Point Blank toegevoegd aan hun rijke filmbibliotheek. Acteurs Anthony Mackie en Frank Grillo hebben al vaker met elkaar samengewerkt in films en series, maar in dit geval is het tegen wil en dank. Lees hier de Netflix-filmrecensie van Point Blank.

Gids.tv bekijkt altijd als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Het verhaal
Pauls leven wordt op zijn kop gezet als zijn zwangere vrouw ontvoerd wordt. Hij slaat de handen ineen met een zwaargewonde crimineel, tevens een moordverdachte, om zijn vrouw en ongeboren baby terug te krijgen. Ze moeten de gevaarlijke strijd aangaan met rivaliserende bendes en corrupte agenten en hier levend zien uit te komen.

Anthony Mackie en Frank Grillo in de film Point Blank

Beoordeling van Gids.tv
Altijd leuk, een splinternieuwe film op Netflix. Ditmaal staat de actiethriller Point Blank op het programma. Het is een allegaartje van genres: we gaan van actie, drama en comedy naar thriller en weer terug. Enkele van de meest dramatische en spannende momenten komen voor rekening van de zwangere vrouw van Paul, Taryn. De combinatie zwanger en ontvoering voert de spanning flink op, maar jammer genoeg kan Point Blank niets nieuws bieden. De prima acteurs Frank Grillo en Anthony Mackie doen wat ze moeten doen, maar actie spat niet van het scherm.

Cast
Naast Anthony Mackie (The Hurt Locker) en Frank Grillo (Avengers: Endgame) zijn ook Marcia Gay Harden (The Mist) en Teyonah Parris (If Beale Street Could Talk) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Joe Lynch (Mayhem).

Point Blank is sinds 12 juli 2019 te zien op Netflix. Genre: Actie, Thriller. Tijdsduur: 86 minuten. IMDb: 5,7.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Netflix-recensie: Nieuwe actiethriller Point Blank zit vol ontvoering en corruptie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen