Geweldige sitcom Catastrophe van start op BBC First}

Geweldige sitcom Catastrophe van start op BBC First
Bijzondere liefde in Londen

Kijktip :

Op woensdag 17 juli gaat de geweldige sitcom Catastrophe in première op BBC First. Hierin is te zien hoe en Ierse vrouw en een Amerikaanse man aan elkaar gebonden zijn nadat de vrouw per ongeluk zwanger is geworden in Londen.

Rob en Sharon
Rob Delaney en Sharon Horgan spelen in feite zichzelf in de serie: ze maken allebei gebruik van hun eigen naam én nationaliteit. Ze ontmoeten elkaar in Londen en brengen een aantal dagen met elkaar door, maar dan blijkt Sharon zwanger te zijn. Het is het begin van een stormachtige relatie, getypeerd door klungelige liefde en vreselijke situaties.

Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Carrie Fisher
Een geweldige bijrol is weggelegd voor het inmiddels overleden Star Wars-icoon Carrie Fisher, die de moeder van Rob uit Boston speelt. De serie is sinds de première in 2015 een groot succes: Fisher werd voor haar bijrol genomineerd voor een Emmy Award, terwijl Horgan genomineerd werd voor meerdere BAFTA's. Nu is de serie met Nederlandse ondertiteling op BBC First te zien.

De sitcom Catastrophe is vanaf woensdag 17 juli wekelijks om 22.00 uur met een dubbele aflevering te zien op BBC First.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geweldige sitcom Catastrophe van start op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV