In nieuw programma De diva in mij krijgen onzekere vrouwen hulp van dragqueens

In nieuw programma De diva in mij krijgen onzekere vrouwen hulp van dragqueens
Vanaf 29 juli op NPO 3

Nieuws :

BNNVARA komt met een heel nieuw 'hulpprogramma'. In De diva in mij krijgen vrouwen die tegenslagen hebben gehad en daardoor onzeker zijn geworden hulp van dragqueens. Zij helpen de vrouwen weer zelfverzekerd te worden, met als climax een optreden in drag voor hun familie.

Verrassing
Voor de vrouwen is de deelname één grote verrassing, want ze zijn opgegeven door familie en vrienden. Die zijn van mening dat de vrouwen zich te lang hebben weggecijferd, geholpen moeten worden bij het verwerken van een tegenslag of simpelweg aan een nieuwe start toe zijn. Plotseling staat er een dragqueen voor hun deur, die ze meeneemt om ze hun zelfvertrouwen en vrouwelijkheid terug te geven zodat ze weer gaan stralen.

Deelnemers
De drie dragqueens die de vrouwen bijstaan zijn Lady Galore, Envy Peru en Hoax LeBeau. Zij gaan onder meer op bezoek bij de 27-jarige Chary, die altijd zelfverzekerd was met haar maatje 36, maar de laatste jaren flink is aangekomen. Alle drie de dragqueens focussen zich op een specifiek probleem en proberen haar hierbij te helpen. Ze gaan ook langs bij de 34-jarige Eva, die een burn-out en een traumatische ervaring achter de kiezen heeft. Ook zij krijgt een nieuwe look.

De diva in mij is vanaf maandag 29 juli wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De diva in mij terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op In nieuw programma De diva in mij krijgen onzekere vrouwen hulp van dragqueens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV