Operatie Beveiliging begint op SBS 6

Operatie Beveiliging begint op SBS 6
Een kijkje achter de schermen

Kijktip :

Wil je een kijkje achter de schermen bij diverse grote en kleine evenementen in Nederland? Dan zit je bij Operatie Beveiliging goed. Het programma begint op donderdag 18 juli op SBS 6 en biedt de kijker inzicht in het beveiligingsvak, dat veel meer is dan alleen tassen controleren.

Van Lowlands tot de Gay Pride
We volgen een aantal beveiligers tijdens hun werk, dat ze soms naar enorme festivals als Lowlands en de Amsterdamse Gay Pride voert. Hoe gaan ze om met de enorme mensenmassa's die daar op af komen? Hoe voorkom je dat een overtal aan bezoekers escaleert in de kleine binnenstad van Amsterdam? Het werk van de beveiliger bestaat ook uit het intomen van drugsgebruik, het begeleiden van artiesten én het verwelkomen van bezoekers.

Eerste aflevering
De eerste aflevering bezoekt twee zeer verschillende feesten. Aan de ene kant is er een traditioneel Oktoberfest, waar de inname van alcohol buitensporig hoog is. Dit leidt tot een aantal vervelende situaties, die de beveiliging het hoofd moet zien te bieden. Het publiek bij een concert van Ronnie Flex is van een hele andere orde: tussen het jonge publiek zitten tientallen gillende en soms zelfs flauwvallende meisjes.

Operatie Beveiliging is vanaf donderdag 18 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Operatie Beveiliging terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Operatie Beveiliging begint op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV